2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلت چیه بگو

بابام به عموم مغازه اجاره داده

از طریق پروانه کسب بدون اطلاع ما بیمه وا کردن

اگر پروانه کسب رو بنام یکی دیگه کنیم بیمه خود به خود لغو میشه؟

شکرت خداجون💕

وکیل هستم.

بابام به عموم مغازه اجاره داده

از طریق پروانه کسب بدون اطلاع ما بیمه وا کردن

اگر پروانه کسب رو بنام یکی دیگه کنیم بیمه خود به خود لغو میشه؟

شکرت خداجون💕

بابام به عموم مغازه اجاره دادهاز طریق پروانه کسب بدون اطلاع ما بیمه وا کردناگر پروانه کسب رو بنام یک ...

نه. در صورت مشکل و لغو شدن بیمه. علیه اداره بیمه و تامین اجتماعی در دیوان عدالت اداری شکایتی مطرح کنید تا بیمه تون لغو نشه. به این صورت که اداره تامین اجتماعی و خوانده قرار بدین و علیه اش در دیوان عدالت اداری شکایت کنید

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

بله. بفرمایید

داداشم داره باخانمش جدامیشه طلاق توافقی  خانم وکیل گرفت دگه خانم نمیومد دادگاه  همچی خوب پیش رفت آزمایش بارداری نامه پزشکی قانونی خانمش گرفت داددادگاه رای دادگاه صادرشده برای دفترطلاق خانم گفته نمیایم داداشم میتونه یطرفه تمام کنه یا وکیل خانم باش مشکلی نیست

داداشم داره باخانمش جدامیشه طلاق توافقی خانم وکیل گرفت دگه خانم نمیومد دادگاه همچی خوب پیش رفت آزم ...

90 روز فرصت دارن برن دفتره طلاق تا صیغه طلاق جاری بشه. خانم یا خودش باید بیاد دفترخانه طلاق یا به وکیلش وکالت در طلاق بده

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا