2777
2789

یچی بگین من خودمو جمع کنمممم 

بچه ها خونه ترکییییده 

ترکیده هااا 

ظرف از دو روز پیش شایدم سه روز 

اجاق گار کثیف و هال و اتاقا بهم ریخته 

اصلا یوضعی 

خودم و پسرمم باید بریم حموم 

از یطرفم میگم جمع کنم برم بازار واسه ولنتاین یچی بگیرم 

یا میگم فقط یه قالب قلبی بگیرم کیک درست کنم 

بچه ها بنظرتون بگیرم چیزی واسه شوهرم 

خودمم پول لازمم و کلی کار دارم دم عیدی 

نمیدونم فقط یه کیک بپزم یا کادویی هم بگیرم 

البتع اول از همه کاش موفق شم این لانه فساد رو جمع کنم🥲💔

خونه ی ماهم ترکیده .هرچی جمع میکنم پسرکوچیکم دوباره میریزه 😐🤦🏻‍♀️من فقط یه کیک ردولوت درست میکنم .مطمئنم توی این اوضاع خراب مالی همسرم اینجوری بیشترخوشحال میشه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره فک کنم همین خوب باشه هیچی هم به ذهنم نمیرسه که بگیرم اصلا

الان دم عیده اگه هم خواستی چیزی بگیری باهمسرت بروهرچی که خوشش اومدبراش بگیر

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤