2777
2789
آره عکس پسرمه،اسمش پارسا

چقد لوس و نازه عزیزم خدا حفظش کنه من پسر باشه اسمشو میذارم کارن یا محمد ایمان دختلم نازلی یا ویان

با مهربانی زندگی کنیم و لبخند بزنیم همه خوبند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم شاغلم اصلا کسیدمتوجهپنمیشه باردارم زیرکم و خواب کم شده همش لواشک میخورم اصلا یادم میره حاملم ...

مامان شهریور بتات چند بود/ صربانش چند بود هفته چند جنسیتشو فهمیدی

وای منم شاغلم اصلا کسیدمتوجهپنمیشه باردارم زیرکم و خواب کم شده همش لواشک میخورم اصلا یادم میره حاملم ...

پس احتمال داره نی نی پسرباشه،من از اضافه شدن موهای بدنم‌حدس میزدم‌پسرباشه کم خواب هم شده بودم یکسره درحال خریدلواشک وآلوچه بودم😂😂😂😂😂ولی خب ضربانش بالابوداحتمال دخترهم میدادم،ولی الان فهمیدم هیچ ربطی به ضربان‌قلب نداره

دوست جونیا هرکس به عکاسی وارده لطفأ به من اطلاع بده،شدیدأ به کمک احتیاج دارم😘😘😘😘
چقد لوس و نازه عزیزم خدا حفظش کنه من پسر باشه اسمشو میذارم کارن یا محمد ایمان دختلم نازلی یا ویان

ایشالاکه سالم وصالح باشه وبه سلامتی زایمان کنی،اسمای انتخابی هم عالیه مخصوصأ کارن و ویان😘

دوست جونیا هرکس به عکاسی وارده لطفأ به من اطلاع بده،شدیدأ به کمک احتیاج دارم😘😘😘😘
پس احتمال داره نی نی پسرباشه،من از اضافه شدن موهای بدنم‌حدس میزدم‌پسرباشه کم خواب هم شده بودم یکسره ...

ولا من معلمم انقد راحتموالانم هفته هفدم شکمم اصلاپمشخص نیست کسی ببینه میگه یک ذره شکم دارم.همه غذاهام میخورم 

ایشالاکه سالم وصالح باشه وبه سلامتی زایمان کنی،اسمای انتخابی هم عالیه مخصوصأ کارن و ویان😘

مرسی خاله جون خداکنه مثل پسلت ناز باشه