2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ربطی نداره پسرمن ضربان قلبش صدوهفتادبود مثل دویدن اسب هم بود،اوف چقدم من تونت سرچ میکردم اون وقتا چو ...

میشه بگید بتات چند بود خاله یا حالتهات چطور بود هفته چند معلوم شد پسله

با مهربانی زندگی کنیم و لبخند بزنیم همه خوبند.
آره سنو گفت ولی دکترم میگه معلوم نیس هفته ۱۲ زوده و بتات بالاس احتمالا پسره

چه سونوی بیسوادی از رو ضربان بهت گفته..دیگه پیشش نرو

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
ربطی نداره پسرمن ضربان قلبش صدوهفتادبود مثل دویدن اسب هم بود،اوف چقدم من تونت سرچ میکردم اون وقتا چو ...

این عکسشهپچقد نازه اسمش چیه

چه سونوی بیسوادی از رو ضربان بهت گفته..دیگه پیشش نرو

این تازه مشهوره. چی بگم از اول میخاستم برم برنامه غذایب واسه پسر که ناخواسته اومد خودش انقد عجوله از خودم بدتره

پسر من هفته ١٢ ضربانش ١٥١ الان نميشه نظر داد بعد هفته ١٤ ضربان ثابت ميشه و اونموقع مبشه فهميد

عدد بتات چند بود من هفته پنج بتام چهل هزار بود

میشه بگید بتات چند بود خاله یا حالتهات چطور بود هفته چند معلوم شد پسله

من عجله ای نداشتم بیست هفته رفتم آنومالی جنسیتوپرسیدم،بتام باسه روزتأخیرصد بود،حالت خاصی هم نداشتم فقط موهای بدنم زیادشده بودوعاشق لواشک وترشیجات بودم حالت تهوع واینام اصلأ نداشتم

دوست جونیا هرکس به عکاسی وارده لطفأ به من اطلاع بده،شدیدأ به کمک احتیاج دارم😘😘😘😘
من عجله ای نداشتم بیست هفته رفتم آنومالی جنسیتوپرسیدم،بتام باسه روزتأخیرصد بود،حالت خاصی هم نداشتم ف ...

وای منم شاغلم اصلا کسیدمتوجهپنمیشه باردارم زیرکم و خواب کم شده همش لواشک میخورم اصلا یادم میره حاملم انقدم رشد موهام زیاد شده