2777
2789
عنوان

شنبه روز طلاق و حالم به شدت بده میشه معجزه بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 7473 بازدید | 172 پست
ممنون عزیزم

عزیزم حاجت روا بشی 

عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگه برگرده هم  باید کنار مردی زندگی کنی که دوست نداره بهت خیانت میکنه اینکه بدتره . رهاش کن و هر دوی اونا رو بخدا بسپار  .شاید به صلاحت باشه همچین مردی از زندگیت بره بیرون 

استارتر خیلی ناراحت شدم واستون 

سهمتون از خونه رو بهت داد؟؟ تو رو خدا بیخیالش بشو 

ببین چرا میخوای برای کسی که نمیخوادت بجنگی ،تو رو خدا ببخش رک گفتم ولی چرا میخوای برگرده بهت؟؟؟

بخاطر چی ؟؟نیاز مالی؟؟عاطفی؟؟این آدم ارزش نداره خیانت کرده و پشیمان هم نیست استارتر 😔😔فقط واگذارش کن بخدا 

آره ولی سختهنمیشهمن شوهرم و زندگیم رو خیلی دوست داشتم

حق داری کاملا خیلی سخته 

ولی این آدم ارزش دلسوزی و زندگی کردن وکنارش ماندن رو نداره 

قوی شو فقط قوی شو و مشاوره بگیر ،زمان میبره ولی بعدها متوجه میشی که بهترین کارو کردی ،زندگیتون الان به جای بدی کشیده  خیانت سخته 

استارتر خیلی ناراحت شدم واستون سهمتون از خونه رو بهت داد؟؟ تو رو خدا بیخیالش بشو ببین چرا میخوای برا ...

میدونم

میخوام

ولی نمیشه

الان ۷ ماه 

با خودم دارم کلنجار میرم

پیش مشاور رفتم 

دکتر اعصاب

هر کاری کردم

به پاش افتادم

زجه زدم بیا ۶ماه دست نگه دار

قبول نکرد

تا تونست بی احترامی کرد

ولی من دلم ازش کنده نمیشه

باهمه اینکاراش

میگم بزار برگرده

نمیدونم چرا

میدونمم این دیگه دلش به این زندگی نیست 

ولی بازم میخوام برگرده

میگم بچم زندگیش داغون نشه و خیلی چیزای دیگه

حق داری کاملا خیلی سخته ولی این آدم ارزش دلسوزی و زندگی کردن وکنارش ماندن رو نداره قوی شو فقط قوی شو ...

این اتفاقها یه جوری زمینم زده که فکر میکنم نتونم دیگه آدم قبل بشم

داغون شدم

اون مرد رو باید پرت کنی سطل زباله نه اینکه نذر کنی برگرده انشاالله زندگی براش نمیچرخه و سرش به سنگ م ...

گفتنش راحته

ولی ۱۰سال زندگی

۱۰سال

کم نیست

یکدفعه چطور از دل و قلبم بیرونش کنم

دلم رو شکونده

ولی هر کاری میکنم نمیتونم بپذیرم

تا شنبه من میمیرم

گفتنش راحتهولی ۱۰سال زندگی۱۰سالکم نیستیکدفعه چطور از دل و قلبم بیرونش کنمدلم رو شکوندهولی هر کاری می ...

بهش میگفتی برو هرکی رو میخای بگیر فقط بامن کاری نداشته باش بزلر زنذگیمو بکنم ببین حرفش چیه 

بنظرم به یکی قول ازدواج داده و تا جدانشین اون دختره باهاش ازدواج نمیکنه

حس میکنم به یکی قول ازدواج داده این کارام به خاطر اونه

لعنت بهش که هوار میشن سر زندگی متاهلا

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍      دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺