2777
2789
عنوان

شنبه روز طلاق و حالم به شدت بده میشه معجزه بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 7473 بازدید | 172 پست
گفتنش راحتهولی ۱۰سال زندگی۱۰سالکم نیستیکدفعه چطور از دل و قلبم بیرونش کنمدلم رو شکوندهولی هر کاری می ...

سخته ولی وقتی اون برای زندگی ده سالش ارزش قائل نیست راحت از شما بچت دست کشیده شما چرا خودتو اذیت کنی ناراحتی اعصاب بگیری اون بره خوشیشو کنه زندگی برای هیچکس واینمیسه این آدمان که بایو تلاش کنن یه زندگی بهتر بسازن شما باید کاری کنی اون بسوزه برا اینکه از دستت داده نه که بشینی گریه کنی بشکنی اون لذت ببره وابستگی بدترین آفت دستت رو بزار رو زانوهات و بلند شو زمان بخاطر شما نه عقب برمیگرده نه وایمیسه دعا و نذرو نیاز هم برای همچین آدمی کار ساز نیست برای دل خودت آرامش خودت پیشرفت خودت دعا کن تلاش کن بچت بهترین آینده رو داشته باشه مطمئن باش کسی که ضرر کرده همسرته

حس میکنم به یکی قول ازدواج داده این کارام به خاطر اونهلعنت بهش که هوار میشن سر زندگی متاهلا

اره این دخترای خونه خراب که میفتن دنبال مردای متاهل و با ناز وادا درآوردن زندگیشونو بهم میزیزن بعضی مرداهم ک وجدان ندارن ک عقلشون دست هوسشونه براشون اصلا مهم نیست اون بچه وسط چی میشع

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخته ولی وقتی اون برای زندگی ده سالش ارزش قائل نیست راحت از شما بچت دست کشیده شما چرا خودتو اذیت کنی ...

تشکر عزیزم

الان ۷ ماه دارم همینارو به خودم میگم

ولی دو روز خوبم

باز برمیگردم

خدا سر هیچ کس نیاره

اره این دخترای خونه خراب که میفتن دنبال مردای متاهل و با ناز وادا درآوردن زندگیشونو بهم میزیزن بعضی ...

این بی شرف 

دختر نیست

خودش طلاق گرفته 

زندگی خودشم داغون کرد

زندگی منم همینطور

تشکر عزیزمالان ۷ ماه دارم همینارو به خودم میگمولی دو روز خوبمباز برمیگردمخدا سر هیچ کس نیاره

صبوری کن اینکه بی تابی میکنی و حالت خوب نیست طبیعیه یکم باید زمان بگذره تا بفهمی ارزشت رو نداشت و حقش همون بیوه ای که معلوم نیست قبل شوهرت باچندنفربوده والان افتاده دنبال خراب کردن زندگی یکی دیگه

هیچکی ازفرداش خبرنداره شاید روزای بهتری درانتظارته که جبران این روزات بشی و یه روز خداتوشکرکنی ک ازدست بی محلی هاش راحت شدی خدابه زندگی و دلت آرامش بده عزیزم 

تشکر عزیزمالان ۷ ماه دارم همینارو به خودم میگمولی دو روز خوبمباز برمیگردمخدا سر هیچ کس نیاره

من  خودم ۸سال بایکی بودم هیچ مشکلی باهم نداشتیم عین شما عاشقش بودم یهو بدون هیچ مشکلی تو اوج دوست داشتن دختر خالم گفت زن گرفته اصلا موندم چرا برای چی تا دیروز که با من بود شکستم خورد شدم ده کیلو وزن کم کردم صورتم از ناراحتی اعصاب پر لک وجوش شد اصلا هرکس من رو میدید نمیشناخت تا ۳سال داغون بودم پس حستو درک میکنم میدونم چقدر عذاب میکشی من هنوزم همون آدم عصبیم ولی اون الان زنشو داره ۳تا بچشو داره پس منم به زندگی ادامه دادم فقط این وسط مادرم تباه شد از غصه من آب شد افسرده شد شکست پس نذار بچت شکستنتو ببینه الان مادر من مریضه و هزار بار میگم گاش به عقب برمیگشتم و فقط برا مادرم بچگی میکردم بچه ها چشمشون به مادراشونه بچه مادرش خدای دومشه 

این اتفاقها یه جوری زمینم زده که فکر میکنم نتونم دیگه آدم قبل بشمداغون شدم

😓😓

خداوند کمکتون کنه ایشالا عزیزم 🙏🙏وبتونی دل بکنی ،اصرار بر ماندن و برگشتن آدمی که اینجوری قاطعه و خیانت کرده اشتباهه عزیزم ،کاملا حق داری شرائطت الان خیلی سخته ولی .....بسپارش بخدا 

ی کانال هست ماهه ،در تلگرام توسط استاد میناجهانبخش اداره میشه و فقط خود معجزست،ی عالمه پاکسازی داره و عضویت در ۴ کانال اصلیش خیلی هزینش ناچیز ۹۹ هزار تومان ،سوای اینکه میتونی کلی ویس رایگان مشاوره هم بشنوی و یاد بگیری ،و اینکه به خودشون هم پیام بدی تا راهنماییت کنن اگه خواستی بگو آیدی استاد رو برات بفرستم ،خود معجزست ،شاید بعدها همسرت هم با ی روحیه درست و اخلاق درست وپشیمان برگشت بهت  چون دارن نتایج از بانوانی که مثل شما بوده مشکلشون، ولی الان اصلا اصرار نکن  اول باید با خودت و رنجت کنار بیای عزیزم ،با استاد در مورد مشکلت میتونی صحبت کنی 

من خودم ۸سال بایکی بودم هیچ مشکلی باهم نداشتیم عین شما عاشقش بودم یهو بدون هیچ مشکلی تو اوج دوست دا ...

خدا به مادرت سلامتی بده

به خودتم تن درستی

ممنون از راهنماییت عزیزم

برام دعا کن

چی بگم والله از این دوره زمونه