2777
2789

الان ۷ ماهه

یه روز خوش ندیدم

همسرم امد گفت بیاطلاق توافقی بگیریم

راضی نبودم مجبورم کرد با تهدید با رفتن روی اعصابم

که اگر این توافق روقبول نکنی کاری میکنم خودت بری بگی مهرم حلال جونم آزاد

من احمق یه خونه که ۳ دنگ به نام من بود و ۳ دنگ به نام اون گرفتم و مهریم روابرا کردم

فرداش رفت درخواست طلاق داد

و کاراش رو کرد

۲ماه بعد اتفاقی فهمیدم با فروشنده مغازش ارتباط داشته

و همه این داستانها به خاطراون بوده

یه دختر ۴ساله داریم

رفتم پیش قاضی گفتم طلاق نمیخوام

گفت چون مهریت ابرا شده و حق طلاق بامرده رای طلاق صادر شد

کاری نبود نکرده باشم

من زندگیم رو دوست داشتم

ولی شوهرم نخواست برگرده 

وتا آخرش رفت

الان شنبه نوبت محضرگرفته برای طلاق

از دیروزکه زنگ زدن حالم داغون 

مثل مرده متحرک شدم.

میشه معجزه بشه طلاق نده

من میمیرم

بعداز۱۰سال زندگی باورم نمیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این اگ برگرده خیلی اذیتت میکنه...دندونی ک لقه رو باید کند....بزار بره....میگن طلاق چند وقت اول برا زن سخته بعد برا مرد سخت میشه...ولش کن بسپر به اون خدای بالاسرت...مطمئن باش بهترین‌ها برات پیش میاد

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
نذر نبوده نکرده باشمبازم اگر نذر مجرب بلدید بگید

سوره حشر چله بگیر 

دعای سریع الاجابت رو از مفاتیح بخون نوشته طریقه 

ذکر یونیسیه رو بعد از نماز مغرب و عشا چهارصد بار بگو حداقل اینو هی تکرار کن  تو روز هم گفتی بگو ولی بعد نماز تا طلوع فکنم بهترینه

هرچقدر دلت میخواد صلوات نذر شهدای گمنام کن 

عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹

اون زنه کثافت کیه باهاش ارتباط داشته؟ باید با اره برقی تیکه تیکه بشه. بعد هر تیکه اش را یه گوشه از ب ...

خدا ازش نگذره

آتیش بود افتاد تو زندگیم

چقدر براش دل سوزوندم

به شوهرم سفارش میکردم

میگفتم گناه داره هواش رو داشته باش در مغازه