2777
2789
عنوان

همسر درونگرا یا برونگرا

146 بازدید | 15 پست

تاحالا شده احساس کنید دنیای شما و همسرتون زمین تا آسمون با هم فرق داره؟ 🤯 یکی از شلوغی و مهمونی انرژی می‌گیره، یکی تو سکوت و خلوت خودش حالش خوبه! 😅 زندگی با یه آدم درونگرا یا برونگرا می‌تونه چالش‌های خودش رو داشته باشه.  شما با کدوم مدل همسر زندگی می‌کنید؟  سختی‌ها و شیرینی‌هاش چیه؟  چطور با تفاوت‌های شخصیتی کنار اومدین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من درونگرا همسرم به شدت برونگرا می‌خوام از دستش سر به بیابون بزارم گاهی

اخ‌نگوووووو

تو‌جمع هیچ‌حرفی نمیزنه

همیشه دیر میریم مهمونی و‌زود باید برگردیم

خیلییی سخته🥲

با اینکه همسر ندارم ولی فکر کنم من از اون هایی  میشم که شوهرم میاد تاپیک میزنه با همسر بی احساس، سرد درونگرا  چیکار کنم😂😔💔

کورالین داره میمیره 🎀..#مرد - ستیز🎀

خانم برون گرا آقا درونگرا = طلاقخانم درون گرا آقا درونگرا= 💓خانم برون گرا آقا برون گرا=👺خانم درون ...

پس باید برونگرا پیدا کنم🎀

کورالین داره میمیره 🎀..#مرد - ستیز🎀

وای خوش بحالت😂تو چراااا درون گرایی جمع ک‌ خیلی خوش میگذره

نمی‌دونم از تنهایی بیشتر لذت میبرم البته بدقلقی نمیکنم برا مهمونی و جمع ولی بیشتر دوست دارم تو خودم برای خودم باشم و همسرم دقیقا برعکس من 

من درونگرام اون برونگرا فعلا که به ساز ایشون داریم میرقصیم

امسال سه بار رفتیم مسافرت هر بار هم خانوادگی با خانواده‌ی اون

اون مسافرتا بیشتر عذاب بوده واسه من تا خوشگذرونی الانم یه جا میخوایم بریم میگه زنگ بزنم فلان دوستم بیان

بیا بریم فلان شهر خونه‌ی خواهرم واسه مسافرت!

پشیمونم میکنه سیرم کرده از زندگی