2777
2789

من شاگرد دوم مدرسه شدم درسم خیلی خوب بود اما الان دو هفته یه کلمه هم نمی‌توانم بخونم نمی‌دونم چمه یعنی اصن یاد نمیرم فکرای مزخرف میاد سمتم که تو یاد نمی‌گیری حتی ساده ترین درسو تو یه گیجی فلان اصن نمی‌دونم چرا یه جوری شدم حالم خوب نیس خوابای چرت و پرت میبینم شاید اون قدرا الان خوابمو بگم واستون آزار دهنده نیاد اما اصن انگار دنیا واسم تارو تیره شده 🙂اگه یچی میدونید بگید  . ممنونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا گوشی تمرکزتو گرفته یکم ازش دوری کن

هعی شاید راس میگی اره ولی معتاد گوشی شدم شدید به طوری که همش باید چکش کنم شبا قبل خواب صبا وقتی پا میشم حتی وقتی از مدرسه میام بدو بدو میرم سمت گوشی بدون اینکه لباسامو عوض کنم

هعی شاید راس میگی اره ولی معتاد گوشی شدم شدید به طوری که همش باید چکش کنم شبا قبل خواب صبا وقتی پا م ...

برا خودت برنامه بریز و با هدف بیدار شو.صبح زود بلند شو ورزش کن صبحونه بخور برنامه بریز برا درسات اینجوری باشه فک نکنم زیاد درگیر گوشی باشی و وقتی هم که برنامت تموم بشه و شب برسه حوصله گوشی نداشته باشی بگیری بخوابی

بین استراحت درس هم گوشی نبین بعد ازینکه 2 ساعت درس خوندی با فاصله پنج دیقه استراحت و 25 دقیقه درس اونوقت یه نیم ساعت گوشی ببین.اپلیکیشن های زیادیم هستن که محدودت میکنن و اگه یه زمان مشخصی گوشی ببینی دیگه نمیزارن بیای.بگردی فک کنم پیدا میکنی

اگه باز هم کلا نمیتونی درس بخونی برنامه هایی مثل اینستا و تیک تاک و اینارو پاک کن

اگه اینم نمیتونی گوشیو تحویل یکی از اعصای خانواده بده و بگو تا فلان ساعت اصلا گوشیو ندین بهم

برا خودت برنامه بریز و با هدف بیدار شو.صبح زود بلند شو ورزش کن صبحونه بخور برنامه بریز برا درسات این ...

ممنون ازتون از این برنامه های که گوشیو قفل میکنند اسمشونو میدونین؟من قبلنا یکی گرفتم ولی هیچ معلوم نبود چی بود

ممنون ازتون از این برنامه های که گوشیو قفل میکنند اسمشونو میدونین؟من قبلنا یکی گرفتم ولی هیچ معلوم ن ...

خواهش میکنم

نه نمیدونم تاحالا استفاده نکردم ولی اگه سرچ کنین تو گوگل پلی حتما میدا میکنین چندتایی