2777
2789

بعضی وقتا بچه ها یه غذا رو دوست دارن، فرداش نمی‌خورن! یا فقط یه مدل غذا قبول دارن و بقیه رو پس می‌زنن. این موضوع هم نگران‌کننده‌ست، هم خسته‌کننده!

شما هم با بدغذایی بچه‌ها درگیرین؟  چی کار کردین که نتیجه داده؟ تشویق؟ تزیین غذا؟ یا تهدید؟ 😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از یه مامان با تجربه اینو بشنو 

فقط بی توجهی 

چون بچه فکر میکنه چه کار شاقیه و چه منتی میزاره سر مادر که نمیخوره، اگه گرسنگی و حس کنه اتومات خودش میخوره

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست

اکثر خارجیا بچه هاشون بدغذا نیستن من دقت کردم چند تا دلیل تونستن بفهمم 

اول اینکه از همون دورانی که دیگه بچه میتونه بشینه غذا رو میزارن جلوش و اجازه میدن خودش بخوره و به کثیف کاریش توجه نمیکنن این باعث میشه بچه با غذا ارتباط بگیره و عادت کنه

و اینکه اگه بچه بزرگه و نمیخوره چیز جایگزین بهش نمیدن یجوری انگار تنها انتخابشون غذایی هست که سر سفره اس

تنقلات هم جیره بندیه اکثرا یعنی اگه غذا کامل خورده نشه تنقلات اصلا نمیدن

بدغذایی بچه‌ها واقعاً می‌تواند یک چالش بزرگ باشد، به‌خصوص وقتی که یک روز غذای خاصی را دوست دارند و روز بعد اصلاً به آن نگاه نمی‌کنند! برای مقابله با این مشکل، برخی روش‌ها ممکن است مفید باشند:

1. تنوع در غذاها: بچه‌ها معمولاً از یکنواختی متنفرند، بنابراین تلاش کنید تا تنوع زیادی در غذاها داشته باشید. مثلاً می‌توانید مواد مغذی را در غذاهای مختلف مخلوط کنید و به‌طور خلاقانه آنها را در ظاهر غذا تغییر دهید.
  2. تزیین غذا: یک راه سرگرم‌کننده برای جذب بچه‌ها به غذا، تزیین آن به شکل‌های جذاب است. مثلاً از میوه‌ها و سبزیجات برای ساختن اشکال مختلف استفاده کنید.
  3. تشویق مثبت: در کنار هر لقمه‌ای که می‌خورند، یک تشویق مثبت داشته باشید. اگر بچه‌ها حس کنند که غذا خوردن باعث رضایت و تشویق می‌شود، احتمالاً تمایل بیشتری به خوردن دارند.
  4. ایجاد یک روتین ثابت: سعی کنید زمان و مکان‌های غذا خوردن را ثابت نگه دارید تا بچه‌ها بدانند که در این زمان‌ها باید غذا بخورند و این کار برایشان تبدیل به یک عادت شود.
  5. اجتناب از تهدید یا فشار زیاد: بچه‌ها معمولاً وقتی احساس می‌کنند تحت فشار قرار دارند، بیشتر از غذا خوردن امتناع می‌کنند. بهتر است با آرامش و صبر به آنها پیشنهاد دهید که غذا بخورند.

اگر با این روش‌ها نتیجه‌ای نگرفتید، ممکن است مشاوره تخصصی مفید باشد. ندا کلکته چی، مشاور متخصص در زمینه بدغذایی کودکان، می‌تواند به شما کمک کند تا راه‌حل‌های موثری پیدا کنید و این مشکل را حل کنید.