سلام
اینم یه محتوای آموزشی دیگست براعزیزانی که سقط داشتن یعنی بچشون روقبل۴ماهگی ازدست دادن وکارایی که بایدانجام بدن تابقایانمونه توبدنشون
خون سقط همرنگ خون پریوده ولی بونداره
خونریزی سقط دوهفته طول میکشه وتا۴۰روزبعدش شمااحتمالالکه بینی خواهیدداشت ولی اگه لکه بینی بیشتراز۴۰روزشدحتمابرین دکتر
پریودبعدی که بعدازسقط اتفاق میافته ممکنه ۴۰تا۶۰روزبعدازشروع خونریزی سقط باشه پس اگه طول کشیدنگران نشین
تواون دوهفته ای که خونریزی دارین زیادپیاده روی کنین سعی کنین دمنوش پونه بخورین روزی۶لیوان پونه هم خونریزی روبیشترمیکنه هم بقایارودفع میکنه هم ازعفونت جلوگیری میکنه اگه دیدی خونریزیت خیلی زیادشدپونه روقطع کن
بعدازخونریزی دوهفته ای شمابایدیه سونوبرای بقایابدین تاببینین چیزی ازجنین مونده یانه
درطول خونریزی وبعدش حتماقرص آهن کلسیم وویتامین دی بخورین غذاهای خونسازوکاچی فراموش نشه کاچی هم به دفع زودترکمک میکنه هم رحم روزودترجم میکنه
ترجیحاتا۴۰روزنزدیکی نباشه تارحم کاملاجم بشه
جفتی که ازشماخارج میشه تقریبااندازه نصف کف دست حالایایکم بزرگتریایکم کوچیکتره بادفع جفت هم خونریزی کمترمیشه وهم دردآروم میشه
جفت وجنین بایددفن بشه وشمابعدخونریزی ولکه بینی بایدغسل کنین که بهتره ازمرجعتون بپرسین
بعدازسقط شماعلاوه بردردجسمی به احتمال زیاددچارافسردگی بعدسقط هم میشین که تواین دوره نقش همسرتون خیلی مهمه که کمکتون کنه
بعدازسقط رحم کاملاتمیزوآماده بارداری هست پس تاطول درمانت کامل نشدیه روش جلوگیری مطمئن انتخاب کن چون بعدسقط بارداری احتمالش خیلی بالاست
شمابایدبرای بارداری بعدی به اندازه سه دوره پریودوپاکی صبرکنین وبعداقدام کنین البته اگه دکترتون اجازه میده یک دوره پریودوپاکی هم کافیه
ودرآخر
حضرت محمد(ص)میفرمایند:
آیامیدانیدکه به راستی من درروزقیامت به کثرت جمعیت شماامت اسلام مباهات میکنم حتی به سقط شدگان ازشماجنین سقط شده ی شمادرروزقیامت باحالت غضب وناراحتی بردربهشت درنگ میکندپس خداوندعزت مندوصاحب جلال به اومیفرمایدداخل بهشت شومیگویدنه مگراینکه قبل ازمن پدرومادرم داخل بهشت شوندخداوندعزت مندوصاحب جلال به فرشته ای ازفرشتگان میفرمایدپدرومادرش رابیاورسپس خداوندبه آن دوامرمیکندکه داخل بهشت شویوبه آن طفل نیزمیفرماید:این کاررابخاطرفزونی رحمتم نسبت به توانجام دادم والاپدرومادرت مستحق بهشت نبودند
منم دوتافرشته کوچولوتوبهشت دارم وامیدوارم بتونم صورت ماهشونوببینم وهمونطورکه توبارداری براشون شعرولالایی میخوندم اونجام براشون شعرولالایی بخونم هرچندکه اون زمان دیگه جنین نیستن وجوان رعناهستن