2777
2789

سلام 

اینم یه محتوای آموزشی دیگست براعزیزانی که سقط داشتن یعنی بچشون روقبل۴ماهگی ازدست دادن وکارایی که بایدانجام بدن تابقایانمونه توبدنشون

خون سقط همرنگ خون پریوده ولی بونداره

خونریزی سقط دوهفته طول میکشه وتا۴۰روزبعدش شمااحتمالالکه بینی خواهیدداشت ولی اگه لکه بینی بیشتراز۴۰روزشدحتمابرین دکتر

پریودبعدی که بعدازسقط اتفاق میافته ممکنه ۴۰تا۶۰روزبعدازشروع خونریزی سقط باشه پس اگه طول کشیدنگران نشین

تواون دوهفته ای که خونریزی دارین زیادپیاده روی کنین سعی کنین دمنوش پونه بخورین روزی۶لیوان پونه هم خونریزی روبیشترمیکنه هم بقایارودفع میکنه هم ازعفونت جلوگیری میکنه اگه دیدی خونریزیت خیلی زیادشدپونه روقطع کن

بعدازخونریزی دوهفته ای شمابایدیه سونوبرای بقایابدین تاببینین چیزی ازجنین مونده یانه 

درطول خونریزی وبعدش حتماقرص آهن کلسیم وویتامین دی بخورین غذاهای خونسازوکاچی فراموش نشه کاچی هم به دفع زودترکمک میکنه هم رحم روزودترجم میکنه

ترجیحاتا۴۰روزنزدیکی نباشه تارحم کاملاجم بشه

جفتی که ازشماخارج میشه تقریبااندازه نصف کف دست حالایایکم بزرگتریایکم کوچیکتره بادفع جفت هم خونریزی کمترمیشه وهم دردآروم میشه

جفت وجنین بایددفن بشه وشمابعدخونریزی ولکه بینی بایدغسل کنین که بهتره ازمرجعتون بپرسین

بعدازسقط شماعلاوه بردردجسمی به احتمال زیاددچارافسردگی بعدسقط هم میشین که تواین دوره نقش همسرتون خیلی مهمه که کمکتون کنه

بعدازسقط رحم کاملاتمیزوآماده بارداری هست پس تاطول درمانت کامل نشدیه روش جلوگیری مطمئن انتخاب کن چون بعدسقط بارداری احتمالش خیلی بالاست

شمابایدبرای بارداری بعدی به اندازه سه دوره پریودوپاکی صبرکنین وبعداقدام کنین البته اگه دکترتون اجازه میده یک دوره پریودوپاکی هم کافیه

ودرآخر

حضرت محمد(ص)میفرمایند:

آیامیدانیدکه به راستی من درروزقیامت به کثرت جمعیت شماامت اسلام مباهات میکنم حتی به سقط شدگان ازشماجنین سقط شده ی شمادرروزقیامت باحالت غضب وناراحتی بردربهشت درنگ میکندپس خداوندعزت مندوصاحب جلال به اومیفرمایدداخل بهشت شومیگویدنه مگراینکه قبل ازمن پدرومادرم داخل بهشت شوندخداوندعزت مندوصاحب جلال به فرشته ای ازفرشتگان میفرمایدپدرومادرش رابیاورسپس خداوندبه آن دوامرمیکندکه داخل بهشت شویوبه آن طفل نیزمیفرماید:این کاررابخاطرفزونی رحمتم نسبت به توانجام دادم والاپدرومادرت مستحق بهشت نبودند

منم دوتافرشته کوچولوتوبهشت دارم وامیدوارم بتونم صورت ماهشونوببینم وهمونطورکه توبارداری براشون شعرولالایی میخوندم اونجام براشون شعرولالایی بخونم هرچندکه اون زمان دیگه جنین نیستن وجوان رعناهستن

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

اگرکسی مشکوکه که علت خونریزیش شایدسقط باشه میتونه بی بی چک بزنه چون مقداربتاتادوهفته توبدن باقی میمونه

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

تازمانی که بقایاروکامل دفع نکردین ازکاپ وتامپون استفاده نکنین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.