2777
2789
عنوان

علامت بارداری

85 بازدید | 15 پست

سلام خانوما

من 11بهمن بود که بیبی چک زدم مثبت شد البته خطش زیاد پررنگ نبود فرداش ازمایش دادم بتام 162بود

چهارروز دیگه تکرار بتا دادم شده بود 997 همون روز بیبی چک زدم دوباره دوتا خط پررنگ شد سریع

الان بر اساس پریودی 6هفتم تموم شده و وارد هفت هفته شدم شش هفته و یک روزمه

نگرانیم اینه علایم خاصیندارم مثلا حالت تهوع یا حساس شدن سینه اینارو ندارم

فقط ضعف دارم ینی تند تند گرسنم میشه 

و اینکه خیلییی خستم فقط دلم میخواد بخوابم

خیلیم تشنم میشه و انقد اب میخورم  هی میرم دسشویی

بعد ازمایشم رفتم دکتر گفت برا سونو زوده ممکنه الان دیده نشه بذار یه دفعه برا تشکیل قلب برو

به نظرتون اینا طبیعیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گروه بارداری داریم می‌خوای بیا گروه عزیزم ☺️ 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

لینکشو میفرستی

اینجا نمیشه باید تو‌خصوصی بفرستم درخواستمو قبول کن عزیزم 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

قبول کردم

باشه عزیزم الان پیام میدم آیدی بده 

من الان ۸ هفتم منم هیچ علائمی ندارم در صورتی که سر دخترم تو ۷ هفته حالت تهوعم شروع شده بود. ۶ هفته ه ...

عزیزم گروه بارداری داریم میخوای بیای ☺️