2777
2789
عنوان

چجوری زندگیمو نجات بدم

636 بازدید | 45 پست

افسرده شدم 

انگیزه ای برای زندگی ندارم 

دوست دارم تنها باشم برای همین روزا ها همش خوابم شب ها بیدارم یعنی طوری شده دوازده ظهر میخوابم نه شب بیدار میشم به شدت عاشق تاریکیم نور اذیتم میکنه

از یک طرفی دور و اطرافم تنش زیادی هست 

اصلا دوست ندارم بیرون برم یعنی الان یک ماهه از خونه پامو بیرون نذاشتم و چون هفته بعد باید برم دانشگاه مجبورم از خونه بزنم بیرون 

همیشه دوستام میگن بریم بیرون ولی من میپیچونم هربار میگم خستم حوصله ندارم حتی خوابگاهم میرم همش تو خوابگاهم فقط تا دانشگاه میرم بر میگردم

دوست ندارم خیلی با ادما حرف بزنم یعنی فقط تا یکجایی ادما رو میتونم تحمل کنم بعدش باید دورم خلوت بشه

زندگیم کلا بهم ریخته دیگه واقعا دارم جوونیمو میسوزونم چقدر مگه من زنده هستم که این مدتم بخوام انقدر افتصاح بگذرونم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول ارتباطت رو با خدا قوی تر کن و ازش لحظات و روزهای خوب بخواه . 

دوم جدول چهل خونه ای بکش 

هر روزی که باشگاه میری یا فعالیت خوبی بیرون انجام میدید یک خونه رو آخر شب خط بزن 

بعد از چهل خونه تو درمان شدی ✋🌼🌼🌼

مادرت چیزی نمیگه برای ساعت خوابت و بیرون نرفتنت؟

چرا همش بهم میگه بریم بیرون افسرده میشی تو خونه همش بهم میگه شب ها زود بخواب خطرناکه این سبک زندگی اصلا گوش نمیدم یعنی نمیتونم گوش بدم

همه افسرده شدیم ولی بزن ب یکاری نشین افسوس بخور

به نظر خودم نود درصد مشکلم مشکل اقتصادیه 

اعتماد به نفسم اومده پایین از یک طرفیم با دوستام بخوام برم یه شام بخورم باید کلی حساب کتاب کنم کم نیارم

چرا همش بهم میگه بریم بیرون افسرده میشی تو خونه همش بهم میگه شب ها زود بخواب خطرناکه این سبک زندگی ا ...

بگو یه ذره جدی تر باهات برخورد کنه و مجبورت کنه. تو این حال آدم یه نفرو میخواد که مجبورش کنه و موتورشو راه بندازه.

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
اول ارتباطت رو با خدا قوی تر کن و ازش لحظات و روزهای خوب بخواه . دوم جدول چهل خونه ای بکش هر روزی که ...

باشه 

تنها حرکت مثبتی که تونستم فعلا انجام بدم این بوده چندتا کتاب بخرم حداقل از این تنهاییم مفید استفاده کنم