2777
2789
عنوان

چجوری زندگیمو نجات بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 45 پست
رفتم اما مشاوره خودشم تکلیفش با خودش مشخص نبود

دقیقا منم مشاوره انلاین گرفتم هم پولم رفت هم وقتم 

نتیجه ام نداشت

پس بیا همت کن خودت خودتو نجات بده 

بشین با خودت بنویس ببین چرا حس میکنی حالت بده 

چیکار کنی حالت خوب میشه

مثلا یه رسته ای یاد بگیری خوب میشی سر کار بری خوب میشی یا هر چیزی که حالتو بهتر میکنه انجام بده شروع کردنش خیلی سخته شایدم محال بنظر برسه اما میشه

دوم اینکه تو که صبح ها خوابی شبا بیدار 

منم با وجود دو تا بگه شبا بخاطر اینکه با خودم خلوت کنم بیدار میمونم 

اما یه کتاب هست به اسم باشگاه پنج صبحی ها

من خودمم ندارم باید بخرم 

اما بنظرم حتما اینو بخون یا دانلود کن بخون 

خداروشکر نه شکست عشقی خوردی که بگی افسرده نشدم نه چیزی یکم همت کن خودتو نجات بده 

باید بگردی ببینی دلیلی که باعث بی انگیزه شدنت شده چیه؟خانواده ؟نرسیدن به اهدافت؟درس؟ازدواج نکردنت؟و. ...

نمیدونم خودم شاید توجه زیاد به اینده باعث شده اینجوری بشم 

از یک طرفم فشار مالی بهم میاد 

وقتی فکر میکنم اینده ای ندارم حالم بد میشه 

اعتماد به نفسم رو از دست دادم میترسم برم بیرون وقتی میرم بیرون احساس میکنم همه ادما خیلی خوبن همه زندگیشون عالیه خوشحالن فقط منم که از همشون داغون ترم 

وقتی میرم بیرون دو نفر رو میبینم میام خونه ده روز فکر میکنم یعنی چه فکری درباره من میکنن نکنه منو به خاطر فلان حرکتم مسخره کنن نکنه فکر کنن اینجوریم اونجوریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم مشاوره انلاین گرفتم هم پولم رفت هم وقتم نتیجه ام نداشتپس بیا همت کن خودت خودتو نجات بده بش ...

امیدوارم واقعا من سنی ندارم این حجم از درموندگی برای دختری که الان باید اوج نشاطش باشه طبیعی نیست 

خیلی دوست دارم تغییر کنم اما نمیتونم هی میندازم به فردا فردا فردا ولی هیچوقت اون فردا نمیرسه

امیدوارم واقعا من سنی ندارم این حجم از درموندگی برای دختری که الان باید اوج نشاطش باشه طبیعی نیست خی ...

عزیزم قدر جونی و اوج نشاطتو بدون قدر تایمی که داری بدون 

چند تا از تاپیک های خانم متاهل بخون که میگن شوهرم نمیذاره دانشگاه برم نمیذاره باشگاه برم نمیذاره خونه ی مادرم برم و ....

ببین چه آزادی داری و خانوادت حمایتت میکنن و تو الان استفاده نمیکنی

یا ببین خانم هایی که بچه دارن وقت ندارن یه ارایشگاه برن یا یه دکتر برن الان هم وقت داری هم دغدغه ای بجز درس نداری 

قشنگ چند تا هنر یاد بگیر 

کلاس هایی برو که حالت خوب میشی از باشگاه گرفته تا موسیقی و ...

ببین به چی علاقه داری

نمیدونم خودم شاید توجه زیاد به اینده باعث شده اینجوری بشم از یک طرفم فشار مالی بهم میاد وقتی فکر میک ...

انسان اراده کنه می‌تونه تغییر کنه...

اگه خودت بخوای میتونی تو چشم همه محترم باشی اگه هم بخوای میتونی تو چشم همه خار باشی...

این انتخاب خودت بوده خودت رو خار نشون بدی ...

انسان هرچی به خودش تلقین کنه هرچی برای خودش تصور کنه همون در خودش پرورش می‌کنه و بزرگ می‌کنه و میشه شخصیت خودش....

برای شروع باید نگاهت رو تغییر بدید...

باید به قدرت ها توانایی های خوبی که داری با دقت توجه کنی و با خودت تکرار کنی و بابتش حتما حتما شکر گذاری کن.

راجب هر چیز منفی که فکر میکردی دیدت رو بهش عوض کن مثلا قدرت مالی که نداری با خودت تکرار کن بلاخره من صاحب پول و ثروت خواهم شد چون توانایی های رو در خودم میبینم و از بابت این توانایی شکر گذاری کن.

از اینکه دوست و رفیق داری باز شکر گذاری کن و حست رو بهشون تغییر بده نگاه مثبتت رو بهشون بده که با بودن کنارشون لذت ببری و کلی کار های دیگه میشه انجام بدی که خیلی طولانی میشه بگم

تا خدا هست به عالم چه نیازست 
انسان اراده کنه می‌تونه تغییر کنه...اگه خودت بخوای میتونی تو چشم همه محترم باشی اگه هم بخوای میتونی ...

چندتا کتاب تهیه کردم بخونم شنیدم خیلی کمک کننده هستن

واقعا دیگه تصمیم گرفتم تغییر کنم

چندتا کتاب تهیه کردم بخونم شنیدم خیلی کمک کننده هستنواقعا دیگه تصمیم گرفتم تغییر کنم

بله کتاب خیلی می‌تونه تاثیر بذاره . مخصوصا الان که به خودتون اومدید و دلتون تغییر میخواد... موفق باشید 

تا خدا هست به عالم چه نیازست 

شما که یه دختر از اهالی محله‌ی گل و بلبل هستی ، شما که اینقد موفقی و دانشجویی ، نباید اینقد ناامید باشی که!☺️ اگه بدونی من چه شرایطی رو گذروندم باورت نمیشه!!

من هم از نظر روحی به شدت داغون بودم ، هم جسمی! منم یه مدت ظهر می‌خوابیدم تا غروب ، بعد وقتی بیدار می‌شدم و می‌دیدم یه روز از زندگیم الکی گذشت ، باز غم‌ دنیا تو دلم می‌ریخت . آه ! نفسم گرفت خدایی ☺️

این چند کلمه رو فعلا نوشتم که ادامه بدم !☺️

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

شما که یه دختر از اهالی محله‌ی گل و بلبل هستی ، شما که اینقد موفقی و دانشجویی ، نباید اینقد ناامید ب ...

ممنون از اینکه انرژی مثبت میدی امیدوارم هرچی زودتر حال شما هم خوبه خوب بشه🥺

اول ارتباطت رو با خدا قوی تر کن و ازش لحظات و روزهای خوب بخواه . دوم جدول چهل خونه ای بکش هر روزی که ...

چهل خونه من تا بیاد پر بشه یکسال میشه از بس عقب میندازم میگم حال ولش کن تا بعد 

آخه شماها که دختر هستین همین خیلی خوبه!

ما پسرا حتی اگه بگیم افسردگی گرفتم ، میگن پاشو پاشو! مث دخترا حرف میزنه !😂😂

اما شما باز می‌تونید حرف بزنید ، اصلا بزرگترین توجه رو خدا به شما داشته ! خدا بهترین بنده‌هاشو دختر می‌کنه! اونارو که خیلی دوس داره! 

اصلا باورم نمیشه یه دختر که معدن شور و شادی و شلوغکاریه افسرده باشه! 

این یه مدته ، یه پیکه! میگذره ! البته همه‌مون یه افسردگی مینور و ریزه میزه‌ای داریما !☺️ اما خب باید چیکار کنیم! 

سعی کن از همینجا شروع کنی ، بیا با دوستان ، با کسایی که اینجا هستن حرف بزن.

یه نمه زندگی‌تو عوض کن ، مثلا از ساعت خوابت شروع کن ، بعد به گلدونا اب بده ، با بچه‌ها بازی کن ، بهشون درس بده ( می‌دونم حوصله نداریا ☺️ اما باید سعی کنی!) 

تنها نمون ، تنها موندن فقط باعث میشه بیشتر فک کنی و غصه بخوری! به خدا قسم دلم برا همه‌ی جوونا میسوزه! ای کاش می‌تونستم یه کاری کنم حال همه‌شون خوب باشه! اما ..... ولش کن بغض گلومو گرفت ☺️

از همون کارای کوچیک شروع کن ، لطفاً اجازه نده حالت بدتر شه 🙏 اگه به خودت کمک نکنی ، کسی نیس!

ماها همه تنهاییم !

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

ممنون از اینکه انرژی مثبت میدی امیدوارم هرچی زودتر حال شما هم خوبه خوب بشه🥺

ممنونم 🙏 کاری نکردم که ، دوتا جمله نوشتم . اگه همینو ننویسم دیگه انسانم نیستم . شاد باشی 🙏