2777
2789
🤣باش من امروز واس ابجی چیپس ماست موسیر خریدم گفتم بیا کادو ولن زودتر خریدم بد بد نگا میکرد تا اخرم ...

و واییییییییییییی عالی بود نوش جونش حداقل اون به کادو رسید منو تو موندیم بی کادو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما دانشجوی شهر غریبی بهتون پول نمیدن؟من چون تو خونه ام بهم پول نمیدن میگن لازم نداری هعییی زندگی💔

بهم پول میدن ولی اینقدر خرج بالاعه من میرم بیروتن یه نون چندتا چیزا مهم میخرم پول تموم میشه

تو دیگه گناه داری

بهم پول میدن ولی اینقدر خرج بالاعه من میرم بیروتن یه نون چندتا چیزا مهم میخرم پول تموم میشهتو دیگه گ ...

اره متوجهم فقط مواد غذایی کلی پولش . حرص آدم میاد تموم میشه... من نگم خواهر ..

راستی ولنتاین تون مبارک 😍

اره متوجهم فقط مواد غذایی کلی پولش . حرص آدم میاد تموم میشه... من نگم خواهر ..راستی ولنتاین تون مبار ...

هعییییی امیدوارم همچی درست بشههه نشه من ترک تحصیل میکنم

مرسیییییییییی ولنتاین توام مبارکککککک