2777
2789
عنوان

میشه یکی بیاد به سوالات جواب بده

57 بازدید | 9 پست

سلام یه مامان 29سالم که یه پسر 5ساله دارم

یه مدتی رفتار شوهرم خیلی بد شده ولی اون میگه که من حساسم 

توروخدا میگم شما بگین من حساسم 

بهم میگه موهاتو بلند کن بفروش 😭😭

میگه بعد عید برو بسته بندی تو کارگاه ها کار کن 

قبل ازدواج می‌گفت بمیرم نمی‌زارم سرکار بری

امشبم میگه تو خوشی زده زیر دلت 

من حساسم یا واقعا اینکه دارم می‌سوزم از بدی حرفاشه به فکر طلاقم یا خودکشی 

این همه تغییر نمیشه بی دلیل

درآمد خودش چقدره چه درخواست نچسبی داره آدم خودش باید دلش بخواد یا به عنوان مشوق ازتون درخواست کنه نه زور بگه

ولی شک نکن شما سرکار هم بری باید بخری و بریزی تو حلق این زندگی اونم زیر بار مسئولیت شونه خالی می‌کنه 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه اصلا تمایل نداری کار کنی  بگو با بچه کوچیک نمی رسم برم

یا اینکه بگو من سر کار برم هم پولش برا خودمه تو خونه خرج نمیشه، دگ از ناهار  شام هم خبری نیست بچه رو هم باید هزینه کنی بذاری مهد

کارگر تو یه شرکت دولتی

اگر توافق کنید باهم که بخشی از حقوق شما پس انداز برای خودتون باشه و ربطی به خریدهایی که همسرت می‌کنه نداشته باشه برو سرکار این روزا چند شغله ها هم نمیرسونند

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
اگه اصلا تمایل نداری کار کنی بگو با بچه کوچیک نمی رسم برمیا اینکه بگو من سر کار برم هم پولش برا خود ...

بوم بهم وابسته است مهد نمیتونه آخه 

من قبلاً کار پیدا میکردم نمذاشت حتی حرفشم بزنم 

دلم از این میسوزه که گفت موهاتو بلند کن بفروش

بوم بهم وابسته است مهد نمیتونه آخه من قبلاً کار پیدا میکردم نمذاشت حتی حرفشم بزنم دلم از این میسوزه ...

چی بگم والا حق داری 

درک میکنم ممکنه شوهرتون شرایطش سخت باشه ولی میتونست خیلی بهتر مطرح کنه که از لحاظ اقتصادی تو فشاره 

اگه میتونی صحبت کن باهاش بدون دعوا

اگر توافق کنید باهم که بخشی از حقوق شما پس انداز برای خودتون باشه و ربطی به خریدهایی که همسرت می‌کنه ...

من برای کار کردن مشکلی ندارم از حرفشم دلم میسوزه

شایدم اینکه حس میکنم کسی این واسطه  

من برای کار کردن مشکلی ندارم از حرفشم دلم میسوزهشایدم اینکه حس میکنم کسی این واسطه

خودت بهتر میشناسیش که دلیلش چی هست