2777
2789

بخدا من حوصل موصلة این کارها ندارم 

کلا هرچی تو زندگیم بوده رو ذوق انجام دادم نه که دائما رو اون مود باشم من یه روزایی بی‌حوصله میشم کسل میشم حتی حموم نمیرم اما بعدش خوب بشم اوکیه. 

يا خونه امون من همه جا تمیز میکنم سر سه سوت و مهمه بهم ریخته نباشه اما اتاق خودم داغون بازار شامه و اصن مشکلی باهاش ندارم 

هربار میگم ایندفعه تمیز جمع کردم دیگه حواسم جمع میکنم همیشه اینجور باشه اما نمیدونم چی میشه لامصب دوباره بازار شام میشه 

من خوابیدن خیلی دوست دارم بیرون رفتن هم همینجور وقتایی بیرونم اصن نمیرم تو گوشی 

گوشی فقط تو خونه سرم توشه. 

یعنی آدم بی حوصله ای نیستم ولی تو خونه کسل ام و راحت

چجوریه ازدواج میکنم باید اینارو بهش بگم يا برای همه عادیه 

مثلا بنظرم هرچیزی وقت خودش داره آدم شبی که رابطه داره خب حسابی به خودش میرسه سنگ تموم میذاره 

ولی روزای دیگه چه دلیل داره من به خودم برسم تا آقا خوشش بیاد. 

تو رو خدا بگید ازدواج چجوریه متاهل ها. 

واقعا آقایون توقع دارن دختر همیشه پر انرژی و با نشاط و خنده رو باشه و به خودش برسه و چیتان فیتان کنه؟؟؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه . مثل تو هستیم 

بعد بچه هم که کلا وقت نمیشه به خودمون برسیم

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ادم باید برای خودش به خودش برسه 

این ربطی به ازدواج نداره 

به خودت برس چون احساس خوبی بهت میده

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 

خیر ، گاهی اوقات نسبت به حس منفی که داشته باشیم خسته و اجزیم و برعکس هم میتونه بشه این حالات یه انسانه پس همیشه ما شاداب و سرحال نیستیم 

زیاد به صحبت های بقیه اهمیت نده 

بخدا اونایی که اصن به خودشون نمیرسن توقع اشون از خانما بیشتره تا اون پسرای تو فیلما 😑

محلش نذارین مگه خودشون به همه توقعات شما جواب میدن والا😂

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿