2777
2789
عنوان

چکارکنم انقدر گریه نکنم

115 بازدید | 12 پست

سلام 

بیایین کمکم خیلی غصه میخورم خیلی گریه میکنم 

از امضا و تاپیک های قبلم معلومه خیلی منتظر دوباره مادرشدنم 

میدوووونم یدونه بچه تو این زمونه بسه 

میدووونم حتما حکمتی داره 

درمان تنبلیم داره خوب پیش میره ولی نتیجه نگرفتم هنوز هرشب تقریبا گریه میکنم 

الانم دارم گریه میکنم نمیدونم چکارکنم واقعا 

گردش میرم باشگاه میرم خونه نمیمونم روزها همه چی خوبه امان از این شب ها که  خوابم نمیبره 

همه جا دنبال نشونه ام  از  ف   ا    ل   بگیر تا حس ششمی های سایت همش دنبال خوشحالی ام کاش خدا میمومد کنارم میگفت فلان روز دوباره مادرمیشی بچه سالم و صالح  دیگه خیالم راحت میشد 

میشه دعا کنید منم دوباره مادربشم بچه سالم و صالح ان شالله 

ببخشید ببخشید ببخشید اگه یه دونه داری دیوانه ای اینهمه خودتو عذاب میدی ،برو برا همون یه دونه مادر کامل باش باهاش عشق و حال کن 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال توی این وضعیت اقتصادی که معلوم نیست آینده ی خودمون چی میشه چرا انقدر غصه ی بچه رو میخوری تازه اونم وقتی یکی داری ، عزیزم حتما یه حکمتی هست دیگه انقدر عذاب نده خودتو

•یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻‍⚕️💊

ببخشید ببخشید ببخشید اگه یه دونه داری دیوانه ای اینهمه خودتو عذاب میدی ،برو برا همون یه دونه مادر کا ...

میدوونم بخدا همه تلاشمو میکنم ولی من عاشق بچم از وقتی ۳ سالش بود منتظرم دوباره مادربشم  نمیتونم این عشق و علاقه رو تو خودم سرکوب کنم

بیخیال توی این وضعیت اقتصادی که معلوم نیست آینده ی خودمون چی میشه چرا انقدر غصه ی بچه رو میخوری تازه ...

همه اینارو میدونم هزاربار با خودم تکرار میکنم ولی باز با کوچیک ترین اتفاق مثل اهنگ غمگین متن غمگین یا هرچیزی بهم میریزم و گریه میکنم 

دقیقا مثل من. با این تفاوت که من خیلی دلم میخواد مهاجرت کنم ولی برام رخ نمیده. روز و شب گریه کردم دعا کردم به هر دری زدم نشد که نشد. خشکی چشم گرفتم. به خدا گفتم خدایا به خودت پناه میبرم یه کاری کن مهاجرت کنم من بزرگترین آرزوم اینه نشد که نشد. گفتم خدایا یا جونمو بگیر یا مهاجرت الان دارم عذاب میکشم. من دعاهام برای خودم نمیگیره ولی انشالله از ته دل دعا میکنم مادر بشی 

لطفا به هیچ وجه آقایون درخواست دوستی ندن 

چقدر ادمها با هم متفاوتن و دنیا چه جاییه پر از تنوع ....و من 40 ساله ای که حتی یه دونه بچه هم ندارم و اصلا به داشتنش فکر نمیکنم هیچ وقت و نمیتونم این حس شما رو درک کنم.....نمیخوام شماتتون کنما یا بگم حس من درسته ... از این همه تفاوت ادمها گاهی شوک میشم...

دقیقا مثل من. با این تفاوت که من خیلی دلم میخواد مهاجرت کنم ولی برام رخ نمیده. روز و شب گریه کردم دع ...

😔😔ممنون عزیزم ان شالله تاپیک بزنی بالاخره منم از ایران رفتم 

واقعا هیچ دلی بی درد نیس

چقدر ادمها با هم متفاوتن و دنیا چه جاییه پر از تنوع ....و من 40 ساله ای که حتی یه دونه بچه هم ندارم ...

اره واقعا🥲خیلی ها میگن یدونه بسه خدا همه بچه هارو حفظ کنه من ناشکر نیستم ولی فقط اونی که مثل من منتظر میفهمه چی میگم 

متاسفانه همیشه باید یه جای زندگی ادم بلنگه

😔😔ممنون عزیزم ان شالله تاپیک بزنی بالاخره منم از ایران رفتم واقعا هیچ دلی بی درد نیس

قربونت برم الهی. مرسی از دعای قشنگت. الهی بهترین ها سر راهت بیاد قشنگم 🥰❤️الهی مادر بشی. قطعا بهترین مادر دنیا خودتی 😍

لطفا به هیچ وجه آقایون درخواست دوستی ندن 

قربونت برم الهی. مرسی از دعای قشنگت. الهی بهترین ها سر راهت بیاد قشنگم 🥰❤️الهی مادر بشی. قطعا بهتری ...

فداتشم ممنون