یکشنبه رفتم تست پاپ اسمیر انجام دادم،بعد یه کوچولو نوک اون سوآپ بود نمیدونم چی بود که نمونه رو میزارن روش ،رنگی شد بعد گفتم دکتر خون اومده گفت این که چیزی نیست باید یه خورده خراش بده که نمونه برداره،و حالا داروهای واژینال که استفاده میکنم یکیشون بعد از استفاده سوزش شدیدی میگیرم ولی کوتاه مدت بعد دارو و ژل که برگشت میخوره یه کمی صورتی رنگ میترسم زخمم کرده باشه به نظرتون چکار کنم?این طبیعیه یا نه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یکشنبه رفتم تست پاپ اسمیر انجام دادم،بعد یه کوچولو نوک اون سوآپ بود نمیدونم چی بود که نمونه رو میزار ...
نه بعد پاپ اسمیر فکر کنم طبیعی دیگه من همون اول چند تا گاز استریل هم جاگذاری کرد چون خونریزی داره
هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨
نه بعد پاپ اسمیر فکر کنم طبیعی دیگه من همون اول چند تا گاز استریل هم جاگذاری کرد چون خونریزی داره
من خونریزی ندارم ولی همون لحظه که تست رو گرفت نوک اون وسیله خونی بود،الانم دارو واژینال که استفاده میکنم سوزش دارم ووقتی دارو برمیگرده خیلی خیلی کم آغشته به خون،الان دیگه سه روز نمیدونم چرا اینجوریه
اره طبیعیه نترس من سه ماه پیش انجام دادم تا ۳ روز اول لکه بینی داشتم
الهی هر چی از خدا میخوای به حق این شب عزیز بهت بده ،خیلی میترسیدم،آخه چند سال پیش هم انجام دادم ولی پیش ماما اصلا اذیت نشدم و فقط از همون دهانه رحم برداشت ولی ایندفعه خیلی عمقی برداشت و بعد مطمئنم که خراشم ایجاد کرده که خون اومد،همش استرس داشتم
من خونریزی ندارم ولی همون لحظه که تست رو گرفت نوک اون وسیله خونی بود،الانم دارو واژینال که استفاده م ...
هیچی نیست
هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨
خیر ببینی الهی،بخدا این سه روز داشتم دیوانه میشدم همش میگفتم چه دستی دستی خودم رو بیچاره کردم حالا ا ...
فدات🙏😁♥️ تو هم مثل من از این دست حساسیتا داری رو بدنت وسواسی میشی ولی این واقعا هیچی نیست