2777
2789
خودکشی کنی ک چی بشه تو یه چشم بهم زدن خودتو بندازی تو عذابی..که تمومی داره..ن بخششی داره .نه راه فرا ...

بخدا قسم افتادم گیر یه پدر مادری ک میترسم از دستشون دیوونه بشم، من چیکاز کنم ک راهی ندارم؟؟؟ 

بخدا دیگه کم کم دارم... 

اخیرا دوسه باره خودزنی پیدا کردم دیشب انقد گریه کردم خودمو زدم صورتم کبود شده، رحم ندارن مروت ندارن، منم راه فراری ندارم

کاش خودکشی گناه نبود😓😭

کااااش، و جسارتشو داشتیم، هی میگم آلپرازام بخورم قرص بخورم دیگه بخوابم برای همیشه، اما ته دلم میترسم امادتا ب مشکلاتم فک میکنم باز میگم بمیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان هیشکی به اندازه من دلش مرگ نمیخوادبرادرم رو چندسال پیش ازدست دادم تازه یواش یواش داشت داغش سرد ...

خدا رحمتشون کنه یکی از بودن پدر تو رنجه یکی از نبودن.... 

پس چیکار کنم با سرنوشتم دارم از فشار رسما دیوانه میشم

منم والله که منم تو نهایت اعصاب داغون و افسردگی هستم و دلم شدیدا مرگ میخواد اما وقتی خودکشی نجاتم نمیده بلکه بدبخت ترم میکنه خرم مگه اینکار و بکنم

طلاق گرفتم محتاج خونوادم شدم، از کوچکترین کاری ک میکنن منت میذارن دوس دارن اونجاشونم برا تشکر ماچ کنم، تحقیرم میکنن، بعضی کارای مردونه رو یا کلا نمیتونم بکنم یا نمیذارن یا نمیشه یا اگر اونا میکنن پدرمو درمیارن... 

الان هیشکی به اندازه من دلش مرگ نمیخوادبرادرم رو چندسال پیش ازدست دادم تازه یواش یواش داشت داغش سرد ...

انشاالله که خدا صبرت بده داغ پشت داغ کمر می‌شکنه به حضرت فاطمه توسل کن انشاالله برادرتون هم حالش خوب میشه عزیزم به خدا همه غصه دنیا رو دام هست الان داشتم گریه می کردم پیامتو خوندم غصه های خودم یادم رفت انشاالله که خدا زودتر برادرتون را شفا بده

طلاق گرفتم محتاج خونوادم شدم، از کوچکترین کاری ک میکنن منت میذارن دوس دارن اونجاشونم برا تشکر ماچ کن ...

اذیتم میکنن، شبا تا صبح کارم گریه اس، نمیخوام هر ازدواجی بکنم، برای ازدواجم کیس مناسب دست خانوم نیس، اما از سرزنش از تحقیر خستم، ازینکه اینجام خستم ازینکه نمیتونم هیچ اظهار نظری داشته باشم خستم، ازینکه همش زیربار زورم خستم

طلاق گرفتم محتاج خونوادم شدم، از کوچکترین کاری ک میکنن منت میذارن دوس دارن اونجاشونم برا تشکر ماچ کن ...

نمیشه بری سرکار؟

و اینکه جواب نده

میدونم سخته 

ولی یه مدت بخاطر خدا اصلاااا واکنش نشون نده

نه تلخی کن نه اخم

بزار شرمنده بشن