2777
2789
برو سر کار محتاجشون نباشی

سرکار میرم والا، اتفاقا سرکار میرم و انقد تحقیرم میکنن، منظورم از محتاج مالی نبود، منه بیچاره خرجمو خودم میدم والا، اما خب بعضی کارای مردونه دست من نیس، مثلا نصب بخاری دست من نیس،مثال میزنم برای یه نصب بخاری ک جای دودکشش خیلی بلند بود و من نمیتونستم یه گریه ای از من درآوردن ک خدا میدونه این یه مثال بود، یا مثلا برای محل کارم کاغذدیواری نصب میکردن بابام نرف وایسه اونجا، اونام کارشونو درست انجام ندادن باز بابام میگه آدم خوبی نیاوردی ک درست کار کنه، نمیگه من مردم باید من پیدا میکردم من میرفتم بالاسرشون، پولش ب کنار ک من میدم، کلی حرف بارم کرد منم ب معرفی برادرم اونو آوردم بجای اینکه من گلایه کنم از پدرم بابام پیش دستی میکرد و سرزنش میکرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه بری سرکار؟و اینکه جواب ندهمیدونم سخته ولی یه مدت بخاطر خدا اصلاااا واکنش نشون ندهنه تلخی کن نه ...

دوساله سه ساله بابا منم آدمم خودم یه دلشکسته ام چطور صبر کنم چطمر ناراحت نشم چطور بعداز چندین بار از کوره درنرم، دوسه باره جواب نمیدم اما دیگه خودمو میزنم...، جواب بدم شدم عاق والدین جواب ندم من دق میکنم اونام دیگه رحم نمیکنن، فک میکنن من سنگم، بماند ک اصلا اینا خوبم باشن من دلم بخاطر طلاقم شکسته بخاطر اینکه خونه آرزوهام خراب شد، بخاطر اینکه دوسش داشتم و.... 

خدا رحمتشون کنه یکی از بودن پدر تو رنجه یکی از نبودن....

نه پدر من رحمت بود نور بود دل پاک خیر نماز اول وقت حتی لحظه حمله قلبی با وضو بود خوش خنده خوش برخورد مردم دار 

عوضش یه مادر دارم که شیطان رودرس میده بیچاره پدرم از دستش چه ها کشید ولی صبور بود تودار بود خم به ابرو نیاورد

نه پدر من رحمت بود نور بود دل پاک خیر نماز اول وقت حتی لحظه حمله قلبی با وضو بود خوش خنده خوش برخورد ...

خدا رحمتشون کنه چرا خوب ها زود میرن؟؟؟ منم بابام اهل نمازه، اما  اونطور صبور و خنده رو نیس، زورمیگه و انتقاد قبول نمیکنه، ایرادگیر هست

نه پدر من رحمت بود نور بود دل پاک خیر نماز اول وقت حتی لحظه حمله قلبی با وضو بود خوش خنده خوش برخورد ...

خدارحمتشون کنه قطعا ادم خوبی بوده براشون فاتحه خوندم عزیزم

گاهی انسانم آرزوست

یک حکمتی بگم 

رنج ها میان برای رشداگر رشد کنی ازون رنج خلاص میشی 

تا روزی که متوجه اشتباه خودت نشی و رشد نکنی اون رنج ادامه داره بجای خودکشی به خودسازی فکر کن هم آروم میشی هم رها

بگرد تو خودت اشکال کارتو پیدا کن دقت کن ببین از چه بعدی دائم رنج میکشی همون نقطه ی رشدته 

مثال بزنم متوجه بشی مثلا یکی دایم تو هر جمعی وارد میشه طرد میشه ولی دلیلشو نمیفهمه خودش که در اثر لحن صحبت یا استفاده از کلمات اشتباهه تا وقتی اینو نفهمه طرد میشه 

سلام 

منم مشکل شما رو داشتم 

خیلی بد بود و مدت زیادی درگیرش بودم

خیلی هم رفتم مشاور اما خوب نشدم 

تا با یه مشاور تو روبیکا اشنا شدم 

فوق العاده بود بود مشاورشون حالم خیلی خوب شد

هزینشم خیلی خوب بود به کسایی که مشکل مالی داشتن تخفیف ویژه در حد رایگان واقعا میداد 

ان شا الله حال شما هم بهتر بشه

اینم ای.دی روبیکا: P_z_314_70

اید.ی تلگرام: consultation4

عزیزدلم نگو توروخدا 

به خاطر خودکشی یه نفر من امشب پانیکم عود کرده و نمیتونم بخوابم

اروم باش به خدا زندگی واسه همه بالا و پایین داره ولی خواهش میکنم به این یه مورد فکرم نکن دیگه 🥺

حرف بزن عزیزدلم خودتو خالی کن نزار رو دلت بمونه