2777
2789
عنوان

آجی بزرگاا

88 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها میشه منو به عنوان خواهر کوچیک ترتون نصیحت کنین درس بخونم...

اگه شرایط منو داشتین ... اگه برمیگشتین سال تحصیلتون چیکار میکردین؟

تروخدا به حرفاتون نیاز دارم ... دارم بازیگوشی میکنم🥲درصورتی ک در کل دختر درس خونی ام بخوام اراده کنم میتونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بشین درستو بخون اشتباه نکن چون بزرگ شدی پشیمون میشی گلم درس بخونم تا آیندت درخشان باشه و سرتو بالا ب ...

قبلا بیشتر میخوندم الان تو حساس ترین وضعیت زندگیم باید بیشتر بخونم دارم بازیگوشی میکنم 

خیلی کمالگرام مثلا همیشه به ۲۰ ی چیز قانعم اگه تو کارم ۱۹.۷۵ بشم تلاشم کم میشه

میشه بیای تاپیکم تو منو راهنمایی کنی🙃❤️

همون اولشو خوندم 

ببین رل و پل و خر و ببخشید سگو ول کن

همه شون ی آشغالین ک حد و حساب نداره

ببخشید راحت و بی پرده گفتم تو هم جا خواهرم مگه دیوونه ای بخوای زندگی تو واسه فکر کردن به کس دیگه ای هدر بدی ... اصلا مهم نیست چ اتفاقی افتاده چی شده ... پسره میگه حرف نزنیم بگو اوکی بلاک تمامممم دیگه چرا هعی ادامه میدیش؟

داستانو تموم کن ... جرئت تموم کردنشو نداری؟ پاشو رو پا خودت وایسا دختر

مگو تو عروسک خیمه شب بازی ک هعی میگ باش هعی میگ نباش ... ولش کن بذار بره گمشه

منم ی زمانی دقیقا داستانم عین تو بود .. رل مجازی

واسه درس خوندن باهم حرف نمیزدیم بعد ی مدت اومد و ی بحث راه انداخت و هرچی خواست گفت منم مقصر بودم( بمانددد تکرار داستان بیهوده فایده نداره واسه اینکه بهت بگم ی توضیح دادم)  بعد هرچی گفت بمون ... گفتم دیگه بهت پیام نمیدم و کات واسه همیشه 

سیم کارتمم عوض کردم کلا باباییی واسه همیشه

الان ک فکر میکنم میگم ایول دختر ک اون رابطه سمی رو تموم کردی حداقل سر همین موضوع ب تصمیمم افتخار میکنم

همون اولشو خوندم ببین رل و پل و خر و ببخشید سگو ول کنهمه شون ی آشغالین ک حد و حساب ندارهببخشید راحت ...

خواستم باهاش بهم بزنم همون اولا که بعد ۲سال اومدم هی گفت تو رفتی دیگه ازدواج نمیکنم و من میرم میمیرم و در کل ۳ روز دیگه زنده ام و....

منم واقعآ دوسش داشتم😭😭

هی با خودم گفتم پسر مردم خودشو میکشه و خونش گردن منه😭(خیلی احمق بودم)😭😭

بعد گفتم ممکنه چون دوسم داره بهم برسیم 🥲💔پس باهاش ادامه میدم به خدا هم گفتم خدا هرچی خودت میدونی به صلاحمه جلو راهم قرار بده 

چن بار خواست باهم کات کنیم نشد نظر خودش عوض می شد میگفت من چطوری میتونم عشقمو ول کنم و من تنهات نمیزارم و ...

منم میگفتم الان که هی میخوایم کات کنیم نمیشه حتما ما قسمت همیم 

الان که به یادش گریم میگیره یهو وسط گریه به حرفاش میخندم قشنگ دارم افسرده میشم🥲❤️‍🩹

خواستم باهاش بهم بزنم همون اولا که بعد ۲سال اومدم هی گفت تو رفتی دیگه ازدواج نمیکنم و من میرم میمیرم ...

دیوونه نشیاا

اون اصلا دوست نداره خل طرف

چند سالشه؟

اگه دوست داشت ی تلاشی میکرد ن ک عین بچه دوساله هعی بریم و بیایم

میگذره تو کات میکنی ، کلا داستان زندگیت میگذره و حالا ی مدت بهت سخت میگذره ... گریه میکنی واسش چون طبق سنت و هورمونات و چرندیاتی ک آقااا تحویل داده تو احساسی شدی

خواستم باهاش بهم بزنم همون اولا که بعد ۲سال اومدم هی گفت تو رفتی دیگه ازدواج نمیکنم و من میرم میمیرم ...

میگذره تو گریه هاتو میکنی الکی فکر میکنی عاشقی الان نمیفهمی عشق نیستا

چند سال دیگ ه میفهمی🥲

بعد میفهمی اوووو پسرا چ بی احساسن ... بعد میفهمی یارو واسه پرکردن وقتش یا واسه سرگرمی یا هرچیز دیگه ای فقط بهت پیلم میداده

خودت میدونی عزیزم

یعنی چی خودکشی میکنه؟ تو باور میکنی؟

تهش ی چند دیقه ای ناراحت شه

یارو با ی عمر زندگی با همسرش طلاق میگیره نمیگه من واست خودکشی میکنم . این تو رابطه مجازی میگه خودکشی میکنم ؟ چرا ما دخترا اینقدر ساده ایم اخه 

البته منم ی زمانی عین تو فکر میکردما