2777
2789

پس فردا اگه قبول نشم باز بقیه رو میکونن فرق سرم

چی میخان از جونم؟

من چقدر دیگه تو این دنیا باید زجر بکشم خددااایااا

نمیدونم من قبل از تولدم چه گناهی کردم که خدا اینجوری دارع عذابم میده کاشش می‌فهمیدم 

عالم و آدم تو این ۱۸سال تحقیرم کردن نه آبرو دارم نه آرامش از آدم و عالم دارع میبارع برام

⚘️⚘️الهم صل علی‌محمد و آل محمد ⚘️⚘️اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج😭

من ی چشم خون بود ی چشم اشک برا ی حرومزاده ای ک ت زندگیم تاثیر بزرگی گداشت بخون دختر بخون چیزی نمونده همه زورت و بزن 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درس نخون

دوست دارم از این زندگی خلاص شم 

از طرف میگم این همه بدشانسی بزرگ آوردم تو زندگی پس قراره تو آینده ی خوش شانسی بزرگ بیارم که بدشانسی ها جبران شه

از ی طرف هم میگم خدا اگه منو دوست داش یاهام اینجوری نمی‌کرد و من محکوم به زجر و عذاب تا آخر عمرم

خسته شدم

نخون مگه تنها راه موفقیت درس خوندنهاونم با این شرایط...بخدا من دانشجو پزشکی و اکثر هم رشته ای هام نا ...

هر چی فکر میکنم میبینم تنها راه بیرون اومدنم از این جهنم درسه

خوانواده که از اوش هم من براشون مهم نبودم چون من زشتم و خواهرام قشنگ تر بینمون فرق میزارن

خواستگار خوبم ندارن خلاص شم از دستشون

هر چی فکر میکنم میبینم تنها راه بیرون اومدنم از این جهنم درسهخوانواده که از اوش هم من براشون مهم نبو ...

عزیزمم اشکال نداره پس بخون تا از لحاظ درسی بهتر از خواهرات بشی در ضمن توزشت نیستی زیبایی نسبیه ممکنه از نظر یسری افراد خیلی زیبا بنظر بیای

در کل امیدوارم که اتفاقات قشنگی برات پیش بیاد چون لایق بهترینایی🤍✨️

Being motivated costs you nothing but can provide you with everything