2777
2789
عنوان

کیا بچشون بردن سنجش

159 بازدید | 24 پست

امام هارو هم میپرسن؟😕

چیا از بچتون پرسیدن

خوبیِ گذر زمان اینه که همه چیو برات عادی میکنه ؛ هر نبودنی ، هر کمبودی ، هر سختی‌ای ، هر غمی.

وا نه نپرسیدن 

اون هفته بردم بچه رو

مثلا مربع مستطیل

شغل مورد علاقه.و....

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کابوس شب و روز من همین سنجش هست بچه من خیلی شیطونه میگن ۱۲۰ تا سوال میپرسن عمرا گوش بده و جواب بده😐

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

نه بابا🤣 مگه گزینشه 

من همراهش نبودم ولی فقط شنوایی سنجی بینایی سنجی 

و یک سری بازی های تفادلی واینا بوده

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

نه بابا نمیپرسن 

از یک تا ده یا ده تا بیست یا معکوسش

فک کنم رنگ ها و اشکال و یه شعر باید بخونن و از پسر من پرسیده بودن صندلی که روش نشستی چه جنسیه و چه رنگیه و😀

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

وا نه نپرسیدن اون هفته بردم بچه رومثلا مربع مستطیلشغل مورد علاقه.و....

خدا خیرت ب ه

بهم گفتن باید حفظ کنه

خوبیِ گذر زمان اینه که همه چیو برات عادی میکنه ؛ هر نبودنی ، هر کمبودی ، هر سختی‌ای ، هر غمی.

کابوس شب و روز من همین سنجش هست بچه من خیلی شیطونه میگن ۱۲۰ تا سوال میپرسن عمرا گوش بده و جواب بده😐

نه بابا. چه خبره. چندتا سوال کوچولو میپرسن. مثلا پسر من هی تو حرف خانومه می‌پرید صدام کرد گفت باهاش تمرین کنید خیلی تو حرف نپره. نگران نباش

پارسال که پسرم رو بردم گفت نقاشی بکش عدد تا ۱۰ بشمار. رنگها رو پرسید.گفت لی لی کن.چینه داد بچینه رو هم.پرسید خونه با چی درست میشه کمدی که اینجاست با چی درست شده .سه تا کلمه میگفت بعد ازش میخواس به ترتیب تکرار کنه .آخرش گفت یه قصه تعریف کن.

خانومها کسی توی بارداری خارش کف دست و پا گرفته؟

انزیم های کبدیت باید چک بشه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

یه دونه شعر رو حتما یادش بده 

شمارش یک تا بیست و معکوسش 

رنگ ها و اشکال هندسی و...اینا رو یادش بده حتما

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

پارسال که پسرم رو بردم گفت نقاشی بکش عدد تا ۱۰ بشمار. رنگها رو پرسید.گفت لی لی کن.چینه داد بچینه رو ...

لی لی چیه