2777
2789
عنوان

کیا بچشون بردن سنجش

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 24 پست
نه بابا. چه خبره. چندتا سوال کوچولو میپرسن. مثلا پسر من هی تو حرف خانومه می‌پرید صدام کرد گفت باهاش ...

والا بچه من دیر به حرف افتاده خیلی ميترسم نتونه به مدرسه برسه فقط خدا کمکش کنه

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انزیم های کبدیت باید چک بشه

چک شده الکالینم ۴۶۷ هست ولی رکتر رفتم یکیش گفت چیزی نیست یکیش گفت کلستازه .

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

یه دونه شعر رو حتما یادش بده شمارش یک تا بیست و معکوسش رنگ ها و اشکال هندسی و...اینا رو یادش بده حتم ...

چه شعری

خوبیِ گذر زمان اینه که همه چیو برات عادی میکنه ؛ هر نبودنی ، هر کمبودی ، هر سختی‌ای ، هر غمی.

چه شعری

همون شعرهای معمولی خودمون دیگه مثلا ی توپ دارم قلقلیه😁

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
همون شعرهای معمولی خودمون دیگه مثلا ی توپ دارم قلقلیه😁

پاییزه و پاییزه رو بلده

کافیه؟

خیلی چیزای دیگه خودش بلده

خوبیِ گذر زمان اینه که همه چیو برات عادی میکنه ؛ هر نبودنی ، هر کمبودی ، هر سختی‌ای ، هر غمی.

پاییزه و پاییزه رو بلدهکافیه؟خیلی چیزای دیگه خودش بلده

خوبه دیگه اینا هنوز خیلی کوچیکن

والا بچه من دیر به حرف افتاده خیلی ميترسم نتونه به مدرسه برسه فقط خدا کمکش کنه

من بچه دوستم دوره کرونا رفت کلاس اول آنلاین بود.دوبار بچه اش رو دوبار گذاشت کلاس اول. حالا مثلا میخواد چی بشه. نهایت یه سال اضافه میره پیش دبستانی

من بچه دوستم دوره کرونا رفت کلاس اول آنلاین بود.دوبار بچه اش رو دوبار گذاشت کلاس اول. حالا مثلا میخو ...

ی سال دیرتر هم بره راضیم اما اصلا تمایلی نداره به کلاس و مدرسه فقط رنگا و اشکال هندسی رو بلده تا ۲۰ هم میشماره همین😑