2777
2789
عنوان

چیه یه مرد جذبتون میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1602 بازدید | 122 پست

شوهرم رو با همین اخلاق و رفتارش هربار که میبینم بیشتر خوشم میاد.

دوباره یکاری میکنه میخوام روش بالا بیارم

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چیه یه خانم جذبتون میکنه

شخصیت  مهربونش ، حیاش، خنده رو بودنش 

دو سال دوست بودیم اجازه نداد دستش رو لمس کنم 😂🤦‍♂️ همین من و بیشتر از هر لحظه عاشق تر کرد که چقدر این شخصیت قوی ای داره و پایبند باور هاش هستش و آرش خودش رو حفظ می‌کنه و...

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

واییی اینایی که تو جمع بقیه رو خراب میکنن که بقیه بخندن بعد تو صورت یکی یکی دخترا نگا میکنن ببینن میخندن یا نه خیلی چندشششن 😩

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

چشم و دل سیر بودن

اصالت و خانواده دار بودن

محترم و مودب بودن

خوش اخلاق و استخون سنگین

تعهد و وفاداری داشتن

به بلوغ عاطفی رسیده باشه 

هدفمند و مسئولیت پذیر باشه

جنم کار داشته باشه و تکیه گاه امنی باشه برای خانوادش چ معنوی چ مالی بتونی روش تو روزای سخت حساب کنی و نگران وا دادنش نباشی

خوش بو ، تمیز ، مرتب و آراسته باشه

خلاصه ی کوه تستسترون 🤌🏻

باقی مسائل بیشتر حاشیس

Star Ancestor🐍🧝🏼‍♀️🌠🪽🫀✨️

خب مهمه دیگه😂🤌

پول باید باشه ولی همه چیز نیست که بخوای بخاطرش جذبش بشی 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman