2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله. شالیکوبی.

سلام عزیزم خوبید ببخشید نمیدونم هنوز تو سایت فعالید یا نه ولی اگه هستید ممنون میشم منو راهنمایی کنید.من از استان فارسم و برای. اینکه کارای بیمه پدرم انجام بشه باید کد ایثارگری براش بگیرم سال ۶۱ تو گردان مرزی گرگان خدمت کردن میخواستم بدونم میتونید یه شماره ای از اونجا برام گیر بیارید که تماس بگیرم ببینم اصلا این گردان هنوز هستش یا ادغام شده یا هر چی؟تا اینهمه راه تو کرونا نخواد بیاد و برگرده؟میخوام اول مطمئن شم.

اگه شماره کامال نیروی انتظامی گرگان رو هم بتونید برام بفرسید لطف میکنید.ممنونم.

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
منم گرگانم خوشبختم

عزیزم یه سوال تو همین تاپیک پرسیدم اگه شمام بتونید کمکی بهم بکنید ممنونتون میشم.

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
من  شهرک شهریارم

عزیزم میشه اگه تونستید درمورد سوالی که تو کامنت قبلی از دوستان پرسیدم کمکم کنید

فربونت برم. اگه قابل باشم حتما دعا میکنم❤️❤️❤️

سلام عزیزم یه سوال تو همین تاپیک از چنتا از دوستان پرسیدم ممنون میشم اگه کاری از دستتون بر میاد کمکم کنید.پدرم خیلی راهش زیاده تا گرگان،وسیله درست درمونم نداره متاسفانه تو شرایط کرونا هم گفتم اول مطمین شم کارش به کجا میخوره و اصلا میشه یا نمیشه که بعد راه بیفته بیاد،میخواد کد ایثارگریشو بگیره ،تو نیروی انتظامی بوده سال ۶۲ از گردان مرزی گردان ترخیص شده که نمیدونم اون گردان هنوز هست یا ادغام شده با جای دیگه.

سلام عزیزم خوبید ببخشید نمیدونم هنوز تو سایت فعالید یا نه ولی اگه هستید ممنون میشم منو راهنمایی کنید ...

سلام. بذارین پرس و جو کنم بهتون خبر میدم

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
سلام. بذارین پرس و جو کنم بهتون خبر میدم

ممنونم عزیزم لطف میکنید

گرگانی هستین میشه تاپیک اخر منو ج بایذ

واسم دعا کنید به حق زهرا و امام حسین و امام رضا حاجتمو بگیرم دلم شاد بشه سجده شکر کنم من زود زودددد حاجت روا میشم اینو مطمعنم حاجت روا شدم اول میرم مشهد مقدس اونجا تاپیک میزنم برا تک تکتون دعا میکنم به نیتتون نماز میخونم اینو قول میدم تا محرم حاجت روا بشم خیللیییی زودترش تو مراسم امام حسین نذری ببرم و چند شب چایی پخش کنم برای مهمانانش❤️❤️❤️❤️❤️❤️🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🥹🥹🥹🥹🥹برام دعا کنید صلوات بفرستید برام ازتون میخام برام خیلی دعا کنید برای همتون جبران میکنم خدایا حاجتمو بده قول میدم به تک تک عهد هام وفا کنم ی حسین یا رضا یا دستبندمو یا به مبلغ تنها دستبندم هزینه شو هدیه میکنم به حرم امام رضا و امام حسین نگه دارم باشید تنهام نذارید دلمو شاد کنید زندگیم رنگ و بوی غم گرفته رنگ و بوی خوشی رو بهم بدید همه چیو میسپارم بهتون❤️❤️❤️❤️❤️❤️