2777
2789
نه دیگه اگه دکتر داده بابا بخور ی ماه دیگه سرساعت هرشب یکی بتاب زیاد بخور

میترسم ضعیف باشه اره دکترم‌گف اب زیادبخورمرسی.یه ال دی قوی هم بخرم پیشم باشه لک دیدم‌اونو بخورم‌نه؟

اسم قرصهارو گفتم دروسبلا و مژسترول.نمیدونم والله چه کنم

واااا چقدر نگرانی استرس الکی به خودت میدی ها ول کن برو زیارتت بکن ی قرص بخور دیگه دکتر سرساعت بهت داده بخور هیچی نیس

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میترسم ضعیف باشه اره دکترم‌گف اب زیادبخورمرسی.یه ال دی قوی هم بخرم پیشم باشه لک دیدم‌اونو بخورم‌نه؟

اره    ولی همون دکتر داده واسه چی داده بهتون 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

انواع مختلف داره موندم‌کدومش خوبه میگرن هم دارم

همش خوبه

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

رفتم‌دکتر داده. اما مرض دارم و فکروخیال ولم‌نمیکنه.محتاجم بخدا.الان خیلی محتاجم به دعاهاتون

ایشالله که هرچی خیره واست اتفاق بیفته عزیزم 

استرس اینام نداشته باش به خدا توکل کن 

متولد ۱۳۶۹ هستم 
باراولمه میخورم.چشم اره الکی بخودم استرس میدم

اره استرس چی برو خود زیارت کلی ارزش داره راستی شب ها اونجا سرد ها حتما کافشن پالتو ببرید 

اره استرس چی برو خود زیارت کلی ارزش داره راستی شب ها اونجا سرد ها حتما کافشن پالتو ببرید

واقعا؟ ما قراره عید اونجا باشیم بازسرده؟ منوباش میگفتم‌پالتو جاگیره نبرم‌و...

واسه همین سفرم داده بخاطر میگرنم داده گفت اولی رو بخور لک دیدی دومی رو بخور 😐

خو دیگه حله دکتر داده انشالله خوب میشد شفا از خود امام علی بخوای کافیه 

واقعا؟ ما قراره عید اونجا باشیم بازسرده؟ منوباش میگفتم‌پالتو جاگیره نبرم‌و...

نه بابا سرده عیدسال میخوای بری باز سرد تقریبا هواش مثل خوزستان اینجا سرد باشه اونجا سرد من شوهرم هفته پیش اومد گفت یخ بود 

خدابدلم ارامش بده.خیلی دوس دارم برم داخل حرمشون.برام دعا کنین همتون

انشاءالله

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

چشم ممنونم ازهمتون برام وقت گذاشتین

خواهش میکنم انشالله سفر بی خطر دست علی به همراه تون خوش بگذره با کلی حاجت روایی داشته تو زندگی تون خوش باشید