2777
2789
میترسم این قرصم صعیف باشه

نه ضعیف چی اگه به پریود میشی بخور یک ماه کامل نمیشی ضعیف چی البته خارجی هست نمی‌دونم اسمش چیه گرون تر هست

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کدوما بهترن

من جایی می‌خوام برم ال دی میخورم خوبه هرشب یکی میخورم تا یک ماه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

نه ضعیف چی اگه به پریود میشی بخور یک ماه کامل نمیشی ضعیف چی البته خارجی هست نمی‌دونم اسمش چیه گرون ت ...

منم دوتا دارم یکیش خارجیه مژسترول ۴۰.اینکه تجربه ندارم بیشتر ترس دارم که لک دیدم‌چه کنم

پیشاپیش زیارتا قبول ولی نخور گلی ضرر داره 

نامه    زن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید.   زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد  زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد  ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند.  این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.»《♡@hejab_va_efaf313     https://harfeto.timefriend.net/17378773448308       

از دکتر زنان بپرس اگه میشه رفتی منم دعا کن امام حسین انشالله حاجتت بده

رفتم‌دکتر داده. اما مرض دارم و فکروخیال ولم‌نمیکنه.محتاجم بخدا.الان خیلی محتاجم به دعاهاتون

گناه پن چیه که میخوام برم‌کربلا بعد یه عمر😣

ای جااانم این حرفو نزن شما پریودم باشی بازم زیارتت قبول خانم😊

نامه    زن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید.   زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد  زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد  ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند.  این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.»《♡@hejab_va_efaf313     https://harfeto.timefriend.net/17378773448308       

خداخیرت بده.اخه خیلی انواع داره ال دی.کارایشون فرق نداره؟

زرد نخر من سفید میخرم خوبه همیشه 

منم دوتا دارم یکیش خارجیه مژسترول ۴۰.اینکه تجربه ندارم بیشتر ترس دارم که لک دیدم‌چه کنم

نه دیگه اگه دکتر داده بابا بخور ی ماه دیگه سرساعت هرشب یکی بتاب زیاد بخور 

نه دیگه اگه دکتر داده بابا بخور ی ماه دیگه سرساعت هرشب یکی بتاب زیاد بخور

آب زیاد بخور قرص رو

اخه حرمها نمیرم دلم بدجور میشکنه اگه لک ببینم

فقط نمیتونی جای ضریح اصلی بری درسته گفتم نخور چون بدنت بهم نریزه