2777
2789
عنوان

عزیزانی که آمپول آنوکسا میزنید میشه بیاید😔

| مشاهده متن کامل بحث + 15005 بازدید | 162 پست
سلام عزیزم فکر نکنم منو یادتون باشه خیلی وقته تاپیک هاتونو دنبال میکنم و برای عقدم دنبال رستوران میگ ...

سلام گلم خوب هستید😘

فکر میکنم یادمه که مرتضوی رو به شما معرفی کردم😍

امیدوارم راضی بوده باشید 

هنوز هم ازم سوال کنید رستوران غذای ایرانی بخواید مرتضوی رو پیشنهاد میدم😘

عزیزم سونوگرافی خوب توی قم از نظر بنده البته فقط و فقط دکتر قاسمیان(علی اصغر قاسمیان) (کلینیک رادیولوژی و سونوگرافی صبا) من تمام سونوهای خاص و حساسم رو اینجا رفتم سونوهای بارداریم رو که صد در صد اینجا میرم چه الان چه برای آیه خانم😍

آدرسش:ابتدای عطاران  ساختمان صدرا، طبقه چهار

فقط کمی نوبت دهی شون سخته😂

مثلا سونوهای بارداری رو 3 الهی 4 هفته ای نوبت میدن ولی خب ارزشش رو داره😘

دکتر خوب هم دکتر من زهرا اشرفی (بلوار امین کوچه7) 

من خیلی ازش راضی ام و زمان آیه هم ایشون دکترم بودن هم طبابت عالی هم تشخصی عالی هم برای عمل ها دستش سبک و کارش تمیز و بی نقص

من الان هم تحت نظر ایشون هستم😍

.Pain🔥you made me a believer

۹۰ درجه نزن۴۵ درجه خیلیم عمیق نزنآمپول زیر جلدیه خیلی نره تو عضله دردش اذیت میکنه

ممنون از شما 

45 رو هم تست کردم و خیلی داغون شد 

البته ضد انعقاد رو هم دکترا هم توی بروشور خود دارو میگن 90 زده بشه

منم از وقتی داروسازی داروم رو عوض کردم وضعم بهتره و فقط کبود میشه دیگه سفت نمیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به آیه آوا آلاءخیلی میادان شاالله قدم کوچولوتون پر از خیر و برکت باشه و نامدار و سالم باشه

ممنونم عزیزم

اتفاقا آوا بتازگی به گزینه هامون اضافه شده😍

آلا رو با احترام دوست ندارم😍

سلام گلم خوب هستید😘فکر میکنم یادمه که مرتضوی رو به شما معرفی کردم😍امیدوارم راضی بوده باشید هنوز هم ...

بله راضی بودم واقعا غذاهای خوبی داره 

یه دنیا ممنون لطف کردید😘

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدایی هست مهربانتر  از حد تصور:)

سلام عزیزم خوبید 

یه راهنمایی میخواستم برای تعطیلات نوروز نمیدونم برا دخترم چی بگیرم که جامع باشه از اول کتاب نمونه سوالای خوب و چالشی داشته باشه آبکی نباشه.

من اردیبهشت ان شاء‌الله زایمان میکنم می‌خوام خیالم راحت باشه از بابت امتحانات. حجمشم زیاد بود مهم نیست زودتر می‌خوام بگیرم شروع کنه 

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧

سلام وقت به خیر 

خوب هستید ؟

شماره مطب دکتر اشرفی رو میخواستم

این شماره های نت رو هرچی زنگ میزنم کسی جواب نمیده

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدایی هست مهربانتر  از حد تصور:)
سلام عزیزم خوبید یه راهنمایی میخواستم برای تعطیلات نوروز نمیدونم برا دخترم چی بگیرم که جامع باشه از ...

سلام گلم خوبید

بسلامتی انشاالله 😍

گل دخترتون پایه چندمه؟ 

کتاب های کمک آموزشی نشر کلاغ سپید و منتشران هر دو عالی هستند برای تمام پایه ها هم دارن

سلام وقت به خیر خوب هستید ؟شماره مطب دکتر اشرفی رو میخواستم این شماره های نت رو هرچی زنگ میزنم کسی ج ...

سلام وقت شما هم بخیر 

02532615959 فقط روزهای زوج ساعت 3 تا 7 پاسخگو هستند

به بیمارهای باردار و های ریسکشون شماره همراه هم میدن 

سلام گلم خوبیدبسلامتی انشاالله 😍گل دخترتون پایه چندمه؟ کتاب های کمک آموزشی نشر کلاغ سپید و منتشران ...

دومه عزیزم. این انتشارات پیک نوروز دارن یا همون کتاب کمک درسی منظورتونه؟

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧
دومه عزیزم. این انتشارات پیک نوروز دارن یا همون کتاب کمک درسی منظورتونه؟

پیک نوروز رو اطلاع ندارم تاحالا تهیه نکردم 

من همیشه کمک آموزشی میخرم 

دختر من هم دومه 

من کار و تمرین ریاضی و کار و تمرین فارسی از نشر منتشران رو الان براش گرفتم به همراه تکالیف مدرسه اش تو خونه کار میکنه 

برای تابستون تصمیم دارم از نشر کلاغ سپید سری کتاب های شاهکار رو بگیرم براش

مرضی جون سلام من لکه بینی دارم باردارم میشه آجیل خورد؟ چون گفتی توهم لکه بینی داشتی خواستم بپرسم بب ...

عزیزم سلام

خوبی

آره من میخوردم گلم 

فقط آجیل خام بخور 

شور نخور

عزیزم سلامخوبیآره من میخوردم گلم فقط آجیل خام بخور شور نخور

سلام مرضیه خانم من شمارو از خیلی قبل میشناسم و تمام مدت بارداری آیه جون هم تاپیک هاتون رو میخوندم الان خیلی خیلی خوشحال شدم که دیدم باردار هستین.ان شاالله به خیر و سلامتی باشه و نی نی نازت رو صحیح و سالم و به موقع بغل بگیری و بارداری خوبی داشته باشی خیلی بهتون تبریک میگم،مواظب خودت باش ،به خودت حسابی برس