2777
2789
عنوان

آیا به جای مهریه این شروط منطقیه

186 بازدید | 25 پست

بنظرتون بجای مهریه، شروط زیر گذاشته بشه منطقی هست؟

تمام حقوق مثل حق اشتغال، حق طلاق، حق تنصیف اموال، حق تحصیل و...

ولی مهریه صفر باشه.

منطقیه؟ لطفا دلیلتون رو هم بگید.

با حق "تنصیف اموال" میشه بعد از فوت شوهر، نصف اموالش رو گرفت؟

من فکر میکنم این منصفانه است. برای کارهای منزل و بچه داری هم نفقه تعلق میگیره.

اگر حاضرین خواهرتون با صفر مهریه ازدواج کنن 

حتما منطقیه 

😒

میخواین یه چیزی هم دستی بدیم؟ 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر حاضرین خواهرتون با صفر مهریه ازدواج کنن حتما منطقیه 😒میخواین یه چیزی هم دستی بدیم؟

شما یه دلیل بیار که وجود مهریه لازم هست؟ و با اون شرایطی که گفتم میسر نمیشه.

شما یه دلیل بیار که وجود مهریه لازم هست؟ و با اون شرایطی که گفتم میسر نمیشه.

حق حق حق حق 

همه این حقا وظیفه شوهره نه حق

خانما باید ادامه تحصیل بدن 

اگر دلشون میخواد شاغل بشن 

اگر به عصر و حرج بیفتن طلاق بگیرن 

خیلی تو ایران خوشبحال آقایون شده

اموال هم که جدیدا زرنگ شدن به نام خانوادشون میزنن 

من در مورد شخص خودم نظر نمیدم 

در مورد حقوق همه خانما میگم 

یجوری میگین حق انگار خانم برده اس

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

حق حق حق حق همه این حقا وظیفه شوهره نه حقخانما باید ادامه تحصیل بدن اگر دلشون میخواد شاغل بشن اگر به ...

شما مثل اینکه درست متوجه قضیه نیستید. "مهریه" و "نفقه" زمانی به خانم تعلق میگیره که اون "حقوق اولیه" ازش سلب میشه! وقتی اون حقوق بهش داده بشه دیگه بهش مهریه و نفقه نباید تعلق بگیره.

ظاهرا شما هم خدا رو میخوای و هم خرما رو =)))

هم اون حقوق رو میخوای و هم مهریه و نفقه!

اصلاً منطقی نیست. شما مرد رو چی فرض کردی؟ یه عابر بانک بی عقل؟!! فقط یه مرد بی عقل هم اون "حقوق" رو میده و هم "مهریه و نفقه"!!!!!

شما مثل اینکه درست متوجه قضیه نیستید. "مهریه" و "نفقه" زمانی به خانم تعلق میگیره که اون "حقوق اولیه" ...

شما متوجه نیستین 

با این دیدگاه هرگز ازدواج نکنین 

خانما قبل همه این چیزا توجه و محبت میخوان 

تعهد و مردونگی میخوان 

که خدا رو شکر همسر من همه اینا رو دارن 

آقا بودن مهمه 

شما افکارتون زیادی سیاهه 

تا یک مرد کم نذاره برای خانمش خانم سمت حق و حق کشی و طلاق نمیره 

شما هم خدا میخواین هم خرما اتفاقا

هم زن میخواین هم نمیخواین خرج کنین

یا ندارین که بکنین 

به هر حال 

تا وقتی عقایدتون تغییر نکرده دختر مردم و بدبخت نکنین

من و همسرم قلبی سر همه چیز توافق کردیم 

حرفی از حق طلاق نزدیم کلا 

مهریه زیادی هم ندارم 

چون آقا بودن ایشون برام ثابت شده 

اما در مورد آقایون با افکار شما حق و به خانما میدم 

با مهریه بالا

شما مثل اینکه درست متوجه قضیه نیستید. "مهریه" و "نفقه" زمانی به خانم تعلق میگیره که اون "حقوق اولیه" ...

چقدر حرف بی منطقی . شما اصلا معنی مهریه رو نمیدونید چیه و بهتره ازدواج نکنید با این طرز تفکر مگه برده میخرید میگید حق ازادیاشو بدم و مهریه نخواد؟؟ پس اینکه تا ۳۰ ۴۰سال حداقل صب تا شب ناهار شام صبونه کارای خونه رو میکنه چی بچه داری چی زایمان و بدنش آسیب میبینه چی؟ برا شما وارث و فرزند بیاره اما بی مهریه؟؟؟

خانما همچین مردای بی منطق رو که فکر میکنن زرنگن بشناسید و ابدا بدون مهریه نرید و خودتونو بی ارزش نکنید. همینا فردا خیانت میکنن زن بعدی هم میگیرن و انقد پیرتون میکنن طلاق هم نمیدن. همون بهتر که مهریه هس و امثال مردایی مثل شما جرات نکنن زنو اسیر و برده ی خودشون کنن 

قانونای من دراوردیه خودته نفقه ندی خانم میتونه ازت شکایت کنه و بگیره. نفقه رو بالا بری پایین بیای ربطی به حق و حقوق سر عقد هم نداره و باید بدی حالا انقد دور بزن تا با این شرایطت بهت زن بدن