2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشالا وزنش خیلی خوبه. پسر من ۹/۷۰۰ . برای وزن گیری چی بهش میدی؟

چیز خاصی نمیدم شیرخشک اپتامیل میوه هم عاشق سیبه و موز هستش کیک و بیکوییت غذا هم عدسی و تخم مرغ اب پز گوشت چرخ کرده با گوجه و سیب زمینی همینا 

نمیدونم باردارم یانه فقط دلم خواست تیکر بزنم😆
پسرمن ۱۴ماهشه وزنش ۱۳ ولی قدشونمیدونم

ماشالا بهش😙

از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم‌‌❤‎‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌ ‎‌ ‌‌‌‌‌‌
چیز خاصی نمیدم شیرخشک اپتامیل میوه هم عاشق سیبه و موز هستش کیک و بیکوییت غذا هم عدسی و تخم مرغ اب پز ...

روزی چند پیمانه شیر میخوره؟ هر روز تو غذاش گوشت میریزی؟ چند گرم؟

روزی چند پیمانه شیر میخوره؟ هر روز تو غذاش گوشت میریزی؟ چند گرم؟

فک کنم ۵پیمانه بشه ولی بستگی داره اگه شب کم غذا خورده و خوابیده باشه بیشتر میخوره 

نه هر روز گوشت نمیدم حالا گرمش رو نمیدونم 

راستی سرلاک واس وزن گیری عالیه پسرمنم وقتی ۹ماهش بود یهو لاغر شد بردمش دکتر گفت سرلاک بده منم ۱ماهی دادم بعدا بی میل شد ندادم

فک کنم ۵پیمانه بشه ولی بستگی داره اگه شب کم غذا خورده و خوابیده باشه بیشتر میخوره  نه هر روز گ ...

مرسی عزیزم. منم همه چی میدم ولی وزن نمیگیره. دفعش زیاده روزی ۲ یا ۳ بار

مرسی عزیزم. منم همه چی میدم ولی وزن نمیگیره. دفعش زیاده روزی ۲ یا ۳ بار

اره پسرمنم ۲ ۳ بار دفع میکنه حالا باهم فرق دارن دیگه یکی ریزه است یکی هم پوتولو