2777
2789

من عاشق آیس کافی ام ولی بلد نیستم. پودر نسکافه رو با آب جوش قاطی میکنم میزارم فریزر یخ میبنده میخورم 😂😂😂توروخدا کسی بلده بگه. شماها آیس کافی دوس دارید؟؟؟ 

🖤ای خدایا به آرزوی من نگاه کن 💔آرزوم اینه از ‌شهرمون برم و دیگه اینجا برنگردم. اینجا افسرده شدم بزرگترین آرزومه. توروخدا برام صلوات بفرستید به آرزوم برسم 🖤

بله بله. البته اونی که شما درست میکنی آماده ست. روش دیگه های هم هست. پودر قهوه آماده علی کافه بگیر با آبجوش کم حلش کن، با یخ و شیر اگه دوست داری مخلوط کن بخور. با شیرین کننده عسل مثلا. روش کافی شاپیشم اینه که اسپرسو درست میکنی با شیر یا آب و یخ سرو میکنی. تامام. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم دوست ندارم 🫠ولی طرز تهیه ش و برات می‌ذارم از اینترنت برات سرچ کردم امیدوارم به کارت بیاد 🥰

1. قهوه‌: بسته به سلیقه‌، از قهوه‌ مورد علاقه‌ و تازه آسیاب شده‌ استفاده کنید که بهترین گزینه است.
  2. تکه‌های یخ: برای خنک کردن قهوه باید از یخ استفاده کنید.
  • شکر
  • شیر سرد
  • بستنی
  • سیروپ‌های مختلف مثل وانیل، شکلات و کارامل
  • طعم‌دهنده‌هایی مانند عصاره لیمو، نارنگی، تمشک و توت‌فرنگی

مواد لازم: قهوه اسپرسو 2 الی 3 شات، یخ به مقدار کافی و یک لیوان آب

1. با استفاده از دستگاه اسپرسو یا موکاپات، اسپرسو را آماده کنید و حدود 10 دقیقه اجازه دهید تا خنک شود. (خنک شدن قهوه، طعم آن را تلخ و ترش می‌کند.)
  2. داخل ماگ یا یک لیوان بلند مقداری یخ بریزید.
  3. قهوه آماده شده خنک را به یخ‌ها اضافه کنید.
  4. به اندازه 6 برابر میزان قهوه، آب سرد روی یخ‌ها بریزید.
  5. آیس آمریکانو، انتخاب کافئینی روزهای گرم آماده‌ست.

کارما♻️ یعنی من 😇یادم‌  میره،تو یادت میره،ولی  زندگی  یه  دونه  میزنه  تو  دهنت😸که  دیگه  یادت  نره……🥳🥳🥳   

من خودم دوست ندارم 🫠ولی طرز تهیه ش و برات می‌ذارم از اینترنت برات سرچ کردم امیدوارم به کارت بیاد 🥰 ...

مرسی عزیز دل ❤️🥰

🖤ای خدایا به آرزوی من نگاه کن 💔آرزوم اینه از ‌شهرمون برم و دیگه اینجا برنگردم. اینجا افسرده شدم بزرگترین آرزومه. توروخدا برام صلوات بفرستید به آرزوم برسم 🖤