2777
2789
عنوان

لطفا خواهرانه کمک کنین

255 بازدید | 23 پست

خانوما ببخشید من خیلی خامم. 23 سالمه اما اصلا نمیتونم خودمو کنترل کنم. ناراحت بشم سریع نشون میدم. خیلی راحت میتونن راز دلمو بشنون و از زیر زبونم بکشن. خیلی راحت گریه میفتم سر هرررر چیزی. واقعا از خودم ناراحتم. 

چیکار کنم؟ 

همش دعوا دارم با همه. آبم تو یه جوب نمیره با کسی

نمیدونم چرا اینطوریه اما هر کس به خودش اجازه میده ازم ایراد بگیره و ناراحتم کنه.

وقتی هم که جواب میدم باز اون ناراحت میشه از جواب دادنم و میگه بد حرف زدی. چندین بار این اتفاق برام افتاده (یکیش تو تاپیک قبلم) 

لطفا خواهرانه بگین چیکار کنم خانمانه باشم و با سیاست. یجوری که لااقل آدمارو از خودم دور نکنم.

اینم بگم که خیلییییی مودی ام. دلم میخواد همه چیزو با هم داشته باشم. دلم میخواد هم کار داشته باشم هم درس هم ورزش و... یکبار میگم کنکور میدم یکبار میگم میرم شرکت خصوصی کار میکنم. شرکتای خصوصی هم رفتم، یکسال بیشتر دوام نمیارم. کارمندی رو نمیتونم تحمل کنم. 

لطفا لطفا کمکم کنین. لااقل ثبات شخصیت داشته باشم برای کار و زندگیم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چیکار میکنین براش ؟ من از اکثر آدما دور شدم بخاطر این اخلاقم. سر کارم نمیرم. واقعا کلافه ام.

سعی کنین با همه برخورد خوب داشته باشین و حرفایی که باعث دل شکستن میشه به کسی نگین.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
خب شما یاد گرفتین؟ یعنی شما هم همینطوری بودین؟ چی شد که یاد گرفتین؟

تاپیک قبلتو خوندم.

اولین قدمی که باید برداری اینکه با هر آدمی دمخور نشی و به هر چیزی واکنش نشون ندی.

خودم یجا رفتم‌سرکار چنان تاثیر بدی روم گذاشت و از خودم فاصله گرفتم که خودم تعجب کردم، محیط و فضا خیلی مهمه(ولی دیگه نه اینطور که از همه ی عالم و آدم فاصله بگیری)

شخصیت خودت رو دقیق نمیشناسی که بدکنس توی کدوم کار استعداد داری بری سمتش(اینکه شغل عوض کنی اشکال نداره به شناخت خودت میرسی ولی به هیچکس نگو چیکار میکنی که همین باعث سرکوفتت میشه)

کلا باید رازدار خودت باشی و همه ی کاراتو به کسی نگی.

و بله برای من رفع شد.

تمرکزتو بذار روی کار خودت ، به خاله زنک بازی ها هم توجه نکن.

یعنی چی وقتی اون از توهین میکنه و از گروه لفت میده میری بهش زنگ بزنی؟ یاد بگیر هر کی ناراحت شد که شد به چپت بگیر. مهم اینکه وقتی حق با توعه دنبال کسی راه نیوفتی که بگی من خوبم و قانعش کنی اون اشتباه کرده.

یاد بگیر بعضی ها اشنباهشونو قبول نمیکنن و بعدن مغلطه کنن تو وقتتو سر اینا هدر نده‌.

و باور کن‌اون به هیچ چیزی فکر نمیکنه الان داره زندگیشو میکنه و تو رو یادش نیست.

زیاد راجب رفتارت فکر نکن چرا اینجوری کردم  یا اونجوری نکردم، هر جا دیدی اشتباه کردی اصلاحش کن ولی زیاد بهش فکر نکن.

حتما آدم استرسی هم هستی؟

سلام پیشنهاد من نوروفیدبک هستش البته همراه مشاوره یکی از اطرافیانم نتیجه گرفته ازش خیلی تعریف میکنه البته از لحاظ ما هم خیلی تغییر کرده و خیلی بهتر شده تو خم امتحان کن موفق باشی  

مهم نیست مشکلات بزرگ باشن خدا بزرگتره من به خدا اعتماد دارم 🤗😇💖

خب چیکار میکنین براش ؟ من از اکثر آدما دور شدم بخاطر این اخلاقم. سر کارم نمیرم. واقعا کلافه ام.

چند تا کتاب در این مورد بخون 

مثل قدرت شروع ناقص... 

میخوام بخونمش من بخاطر همین کمالگرایی به این خیلی از هدفام نرسیدم 

شغلتون چیه؟ 

سعی کنین با همه برخورد خوب داشته باشین و حرفایی که باعث دل شکستن میشه به کسی نگین.

چشم خیلی تلاش میکنم واقعا. اخه من کاری به کسی ندارم. اما وقتی ناراحت میشم متاسفانه متوجه لحن بیانم نمیشم

سلام پیشنهاد من نوروفیدبک هستش البته همراه مشاوره یکی از اطرافیانم نتیجه گرفته ازش خیلی تعریف میکنه ...

ممنونم ازتون لطف کردین

تو اینترنت بزنم میتونم پیدا کنم دوره اش رو؟ یا کتابی چیزی هست؟ 

چند تا کتاب در این مورد بخون مثل قدرت شروع ناقص... میخوام بخونمش من بخاطر همین کمالگرایی به این خیلی ...

چه کتاب خوبی... از اسمش معلومه که با مسماست 👌

من برنامه نویسی انجام میدم تا حدودی اما اونقدر از این شاخه به اون شاخه پریدم تو همه چیز یه سر رشته ای دارم 😕

از همون ترم اول دانشگاه سرکار میرفتم تو شرکت خصوصی 

و هر کدومشونم بیشتر از یکسال دوام نیاوردم. محیطشون برام خسته کننده میشد و کارا تکراری.