2777
2789
عنوان

می‌خوام از والدینم شکایت کنم 💔

521 بازدید | 49 پست

یه روز آروم واسم نذاشتن...از بچگی بخاطر اینا اضطراب اجتماعی و تحصیلی گرفتم

هیچوقت نتونستم جلوشون خودم باشم ... هیچوقت حتی یه بار بغلشون نکردم

تنها عقیدشون اینه که بچه باید درس بخونه حتی اگه تو این راه خون بالا بیاره

امروز کلا ۲ دقیقه چشمامو گذاشتم روهم مامانم اومد کتک کاری و فحش که چرا خوابیدی باید درس میخوندی مایه آبروریزی ای و فلان...هرچقدرم بگم بخدا ۲ دقیقه بود

بابامم از اون بدتر اومده درو از جا کنده میگه دیگه نمیتونی در اتاقتو ببندی بیچارت میکنم و فلان

مامانم یکمی کمالگراست اما بابام پارانویاست.کلا بیماری روانی و عصبی جدی داره حتی قبلاً ام‌اس داشت

لطفا بگید چیکار کنم ؟عاقشون کنم الان تاثیری روشن نداره.میتونم از بهزیستی کمک بگیرم؟بابام از بچگی کتکم میزد حتی یه فیلمم از دستم دارم واسه چندماه پیش

لطفا نگید دروغه یا بخاطر پربازدید شدنه چون من دوست ندارم پربازدید شم ...از طرفی با خونِ‌دل نشستم دارم اینارو تایپ میکنم پس ازتون جدی کمک می‌خوام💔

+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالته دخترم

۱۴...چند وقت دیگه میرم ۱۵(لطفا نی نی یار تگ نکنید کمک می‌خوام)

+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

جسارتا نمیشه زودتر شوهر گنی؟؟

عمرا شوهر کنم تو این سن

از چاله در بیام بیفتم تو چاه؟

چه فیلمی داره ازت؟

اون ندارد من از خودم به عنوان مدرک گرفتم