2777
2789

بچها من قبلا شاغل بودم خب برام راحت تر بود خرج کردن و اینا شوهرمم ازم کمک خرج نمیخواست بنده خدا در حد توانش یه چیزی هم برام میریخت منم واقعیتش همه رو خرج خودم میکردم دندونامو درست کردم گوشی خوب خریدم ابروهامو درست کردم لیزر رفتم همش از اینکارا دیگه

الان ک باردارم و سرکار نمیرم نمیدونم چجوری باید برنامه بریزم برای خرج کردن الان مثلا خانومایی ک حقوق همسرشون بین۲۰تا۲۵هست و نصفشم میره برای قسط و اجاره بچه هم دارن چطوری هم خودشون هم بچه شیک میگردن و خرج میکنن برای خودشون؟🥺

برای منو تو دلیم دعا کنید🍓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شاغل بودم الان نیستم

از اول من با حقوقم قسط های خودمو میدادم

الانم بیمه بیکاری دارم 

همسرم هزینه زندگی رو میدادن

خب باید مدیریت کنم چون یهو درامدم نصف شده

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

منم شاغل بودم الان نیستماز اول من با حقوقم قسط های خودمو میدادمالانم بیمه بیکاری دارم همسرم هزینه زن ...

خب اخه بیمه بیکاری هم تا مدتیه

خب باید یکی دو دست ترو تمیز برای بیرون و مهمونی کنار بزاری ،همیشه بنظر تمیز،و مرتب میای

اخه وقتی هربار با همون ادما روبرو بشی ینی در سال حساب کن۶۰بار هر۶۰بار نمیتونی یه لباس تن خودت یا بچت کنی حالا خودت هیچی بچه ک دیگه تند تندم بزرگ میشه🥺