2777
2789
عنوان

تو مدرسه خیلی تنهام🫠😢😭

196 بازدید | 13 پست

من تو مدرسه خیلی تنهام،خیلی تلاش کردم که با بچه ها ارتباط بگیرم و خودمم خیلی کوچیک کردم سر این موضوع ولی نزدیک هر کی میشدم اون ازم دور میشد و میرفت با یکی دیگه و الان من هیچکسو ندارم و توی کلاس یه آدم اضافیم:)

فقط منتظرم امسال تموم شه که سال دیگه کلاسم یا اصلا مدرسه رو عوض کنم..‌‌.

آخه مگه من چمه که انقدر باهام بد رفتاری میکنن؟

(کاربری دست دو نفره،من کاربر اصلی نیستم)

کسی که داری اینو میخونی میشه لطفا یه صلوات واسه آرزو هام بفرستی؟🥺🫂(کاربری دست دو نفره)

عزیز دلم

یاد اون روزای خودم افتادم

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم سعی کن خودت تنهایی با خودت حال کنی.اگه اینجوری ناراحت بشی،بعدا که دانشگاه قبول بشی و بری خوابگ ...

حتی این تنهایی باعث شده تو درسامم افت کنم😔

کسی که داری اینو میخونی میشه لطفا یه صلوات واسه آرزو هام بفرستی؟🥺🫂(کاربری دست دو نفره)

منم ت جمع خیلی تنهام همه اولش هی نیان دور آدم عین کنه بهم میچسبن بعد با یکی دیک آدم و رها میکنن 

ول من عادت کردم تقریبا

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

کی تموم میشه؟؟ هر روز تو مدرسه و خونه بغض میکنم😭

ول کن هم کلاسی هارو.دوست داشتن مانع پیشرفته.بچسب به درس و مشقت تا به موفقیت برسی.من که همیشه خیلیا اومدن سمتم که باهام دوست بشن ولی همیشه رد کردم و سعی کردم تنها باشم.با همین اخلاقمم هم تو مدرسه،هم تو دانشگاه،هم تو خوابگاه و هم تو ازدواج موفق بودم خدارو شکر.

بخدا تنهایی خیلی خوبه تا اینکه دورت جمع بشه پر از آدم دو رو و حقه باز و رو مخ 

باور کن 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

نمیدونم مشکل از منه شاید.چون من خودم بشدت متنفرم از شلوغی.عاشق تنهایی هستم.خیلیا خواستن دوست شن باهام،ولی رد کردم.

منم ت جمع خیلی تنهام همه اولش هی نیان دور آدم عین کنه بهم میچسبن بعد با یکی دیک آدم و رها میکنن ول م ...

خب اینجوری که باعث گوشه گیری و افسردگی میشه:)

نمیدونم مشکل از منه شاید.چون من خودم بشدت متنفرم از شلوغی.عاشق تنهایی هستم.خیلیا خواستن دوست شن باها ...

خوش به حالت چون حداقل افراد ازت بدشون نمیاد🙃

اتفاقا برعکس.الان جامعه یجوری شده که هرچی تنهاتر باشی،راحت تر و موفق تری و البته آرامش داری که از هرچیزی مهم تره.

والا بعضی دوستا بیشتر باعث افسردگی میشن