دیگه خسته شدیم از بی وسیله ی لطفا نگید وام بگیرید وام شرایط میخاد حداقل دو سه ضامن معتبر آنچنانی میخاد و شامل ما نیست،همسرم بیکاره دیسک کمر و زانو داره،دیگه بریدم ۱۱ سال ازدواج کردیم با دو بچه کوچیک هیجا نرفتیم هیچوقت ،حتی دکتر رفتن یه شهر رفتن و خرید برامون خیلی سخته،شوهرم۴۰ سالشه تا الان که صاحب یه کهنه موتور نشده عمرش گذشته دیگه کی ماشین دار میشه،تو خونه پدرم بی وسیله بودیم ماشین نداشتیم تا آخر عمرم قراره بی ماشین بگذرونم لاقل بقیه ی خواهرم اگه عقده ی ماشین داشتن الان همشون خونه ی شوهراشون ماشین دارن از بدو زندگی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اسي يه چيزي بگم؟ ميشه با همين شرايطي كه داري نگاه به بدتر خودت بكني؟ ميشه خواهش كنم ناشكري نكني؟ ان شاالله شما هم ميخرين ان شاالله بچه هات بچه هاي موفقي بشن كه كيف كني
ماهم سال نود و سه عقد كرديم ما هم مثل شما فقط اينكه ما يه عالمه بدهي بالا آورديم يه عالمه حرص جوش يه عالمه غم ، يه عالمه در حد ميليارد. پول مردم كه واسطه بوديم ده ساله از اين دادگاه به اون دادگاه، اين مسئله تموم ميشه يه چيز ديگه شروع ميشه
منم همينه همه اش مامانم ميگه چرا زندگي تو اينجور شد اما دور و برياي تو همه خوب شدن خدا بزرگه اسي دل ...
انشالله مشکلتون حل شه گرچه دعای من مستجاب نمیشه امیدوارم خدا کمکتون کنه،من تو فامیل خودمو شوهرم رفوزه شدیم هیچکس نیست که ماشین نداشته باشه فقط ما خانواده ی چهار نفره نه میتونیم عروسی بریم نه اعزا، نه عید بریم نه سیزده بدر نه محرما بریم اعزاداریا ،البته تقصیر خودمه که همچین شوهر گشنه ای رو گرفتم