2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من باردار نیستم ولی ه مدته بدنم به شدت خارش پیدا کرده ینی یه نوع بیماریه؟😯😯

من اطلاعات دقیق ندارم منم تو نت سرچ کردم  عزیزم...

شنبه میخوام برم ازمایش خدا کنه کلستاز نباشه 

من داشتم ماه هشتم بشدت بدنم میخارید...دکترم حرفی از کلستاز نزد داروی خاصی هم نمیتونستم بخورم .. ماه آخر خودبخود خوب شدم بچه ام به موقع دنیا اومد..بعدا فهمیدم ممکن بود کلستاز باشه

ببین چشمات اگر زرده و میخاره حتما پیگیری کن

🤔
من داشتم ماه هشتم بشدت بدنم میخارید...دکترم حرفی از کلستاز نزد داروی خاصی هم نمیتونستم بخورم .. ماه ...

آزمایش ندادی ینی؟زردی چشم نمیدونم خارش دارم  هم چشم  هم کل بدنم علائم کلستاز هست با من کلا.خداکنه چیزی نباشه

نه خارش چشم نداشتم تیرگی ادرار رو یادم نیست چون من اون زمان چیزی از کلستاز نمیدونستم دکترم هم چیزی نگفت آزمایش هم ندادم .ولی بشدت خارش داشتم خودش خودبخود رفع شد

شما حتما پیگیر باش مخصوصا که علائمشو داری انشالا مشکل خاصی پیش نمیاد و بچه ات سالم و بموقع بدنیا میاد

🤔
عزیزم شما چی شد آزمایش دادین ؟به سلامت فارغ شدین ؟

سلام عزیزم بله ممنون😍😍

پیامتو الان دیدم چون ان نمیشدم همش اف تاپیکارو دنبال میکردم.

بله دکترم آز نوشت خداروشکر کلستاز نبود اول رفتم بهداش گف کهیره بعد دکترم بعد آز گف ب جنینت حساسیت داری چیزی نیس بعد بدنیا اومدنش برطرف میشه.ولی بعد فارغ شدنم هنوزم اون خارشو گه گداری دارم مث کهیر مث ابر پف میکنه بعدخارش بعدم بعدچن دقیقه میخوابه البته صورتم یکم بخوارونم خیلی قرمز میشه انگار ک یکی چنگ بندازه

تو فامیلمونم شنیدم یکی اینطور شده ولی فک کنم خطرناک نیس تو نت ک اینطور نوشته بود.

البته بعد دوماهگی دخترم دکتر پوست رفتما..

اونم پمادو دارو داد و ازمایش نوش چیزی نبود.ن پمادشو زدم ن داروشو خوردم😉

ممنون بابت خبر گررفتنت دوستم😘😘

شمام باردارین ب سلامتی؟انشالله ب سلامت فارغ شین.

سلام عزیزم بله ممنون😍😍 پیامتو الان دیدم چون ان نمیشدم همش اف تاپیکارو دنبال میکردم. بله دکترم آز ...

ممنون گلم بله دعا کن تروخدا برام. توی بارداریم خیلی دردهای عجیب گرفتم بازم خداروشکر میکنم و ازش میخوام تحملمو زیاد کنه .خب خداروشکر که بهتری.منم رفتم دکتر پوست و بهم یه قرص و یک پماد ساختگی داد که بعد از چند بار مصرف برطرف شد خداروشکر فعلا .و جلوی زیاد شدنش گرفته شد.ایشالا شما هم بهترین عزیزززرم

ممنون گلم بله دعا کن تروخدا برام. توی بارداریم خیلی دردهای عجیب گرفتم بازم خداروشکر میکنم و ازش میخو ...

دوران بارداری آدم خیلی استرس میگیره ک نکنه بیمار شده باشه...

انشالله ک چیزی نیست و ب سلامت فارغ بشین .😍😍