2777
2789
عنوان

یه کوچولو راهنماییم میکنید

102 بازدید | 11 پست

سلام

خانما یه غذای خوشمزه برای شام که برای دیابتی ها خوب باشه پیشنهاد بدید میخوام برای مادرشوهرم درست کنم ببرم

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا  اللهم عجل لولیک الفرج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه حرفی اولش س.

بزرگ راهنمایی کردم 😄

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
سه حرفی اولش س. بزرگ راهنمایی کردم 😄

چقدر سخت شد یعنی چه غذایی سیب!!!

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا  اللهم عجل لولیک الفرج
چقدر سخت شد یعنی چه غذایی سیب!!!

😂😂😂 سوپ

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
😂😂😂 سوپ

اهان 😁

سوپ😂😂😂😂 سیب ک واس قندیا سمه😓

مادرشوهر من همه چی میخوره عاشق شکلاته😀😀 سیب که میگه آبه 

مادرشوهر من همه چی میخوره عاشق شکلاته😀😀 سیب که میگه آبه 

ماشاا... ب جونش

مث مادرشوهر من همه چی میخوره

قرصاشم نمیخوره

همش هم داره میناله چرا خوب نمیشم😒😒😒😒

😎😀پوزیشن موردعلاقم اینه که من زیر باشم 👇پتــو رو😀👆
ماشاا... ب جونش مث مادرشوهر من همه چی میخوره قرصاشم نمیخوره همش هم داره میناله چرا خوب نمیشم😒😒� ...

مادر شوهر منم همینطوریه قندش خیلی بالاست انسولینم میزنه الان انگشتش عفونت کرده گناه دازه کلی با سرنگ عفونت ها را دراوردند دلم براش میسوزه