2777
2789
عنوان

خدا لعنتشون کنه این باشگاه دارا

515 بازدید | 36 پست

یک دفعه 150 تومن کشیده رو شهریه 

حالا دلار چه ربطی به دمبل داشت؟؟

چقد اینا بیشرفن 

بخدا قسم نه دولت مقصره نه آمریکا

همش مردمن در حق هم کثیفن

حالا باشگاه ما اصلا تردمیل نداره ها

حالا یکی دوتا تازه اورده پولشو جدا حساب میکنه

ولی خب دیگه دمبل هالتر چ ربطی به شهریه

داشته چقد این مردم ما بیشرفن خدااا

مغازه دار کنار خونه ما رفته لوبیاهارو قایم کرده

بابا ما مردم خودمون در حق هم

بدیم در حق هم ظلم میکنیم

اخه بگو بیشرف حرومی چرا باید 150 تومن

بکشی رو شهریه دلار 44 تومن گرون شده

این مردم این مردم بیشرف..... بهم رحم نمیکنن

بعد انتظار دارن خدا رحم کنه

بعد میگن دولت مقصره 

دولت ما که ..... بکنار 

ولی اخخخ از دست این مردم بیشرررف

اخخخخخخخ

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا شلوغش میکنی؟ پول آب و برق و حقوق مربی نداره باشگاه؟

از عدم بینش شما هست که فک میکنی دمبل ربطی به دلار نداره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

منم میگم دلار چه ربطی داره به این نتیجه رسیدم این سرمایه دارها سفر خارج و بخوربخورشون با دلاره برای همبن باید از جیب ملت بیچاره دربیارن

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

هنوز مغازه دارها نوشتن قیمتهای پامتو و لباس و.... در نوسانه .

نگید دیروز این قیمت بود چرا امروز این قیمت شده ؟ با دلاره

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

عزیزم وقتی همه چی گرون شد اون بدبخت با پول وقتی ک دلار ۷۰ بود چجوری زندگی کنه 

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

ببخشید کلی خندیدم باتاپیکت  راست میگی دلار چه ربطی به دمبل داره عزیزم متاسفانه میشناسم کسایی که چقدر خوشحالن از این گرونی چون از قبل مغازه رو پر کردن و به قیمت جدید میفروشن مخصوصا ابراز فروشی ها

خسته خسته منم دعا کنید زودتر سرپا بشم

چرا شلوغش میکنی؟ پول آب و برق و حقوق مربی نداره باشگاه؟از عدم بینش شما هست که فک میکنی دمبل ربطی به ...

ابله جان چه ربطی داره ها باشگاه ما دولتیه 

مربی چی من خودم مربیم

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد