2777
2789
عنوان

خدا لعنتشون کنه این باشگاه دارا

503 بازدید | 36 پست

یک دفعه 150 تومن کشیده رو شهریه 

حالا دلار چه ربطی به دمبل داشت؟؟

چقد اینا بیشرفن 

بخدا قسم نه دولت مقصره نه آمریکا

همش مردمن در حق هم کثیفن

حالا باشگاه ما اصلا تردمیل نداره ها

حالا یکی دوتا تازه اورده پولشو جدا حساب میکنه

ولی خب دیگه دمبل هالتر چ ربطی به شهریه

داشته چقد این مردم ما بیشرفن خدااا

مغازه دار کنار خونه ما رفته لوبیاهارو قایم کرده

بابا ما مردم خودمون در حق هم

بدیم در حق هم ظلم میکنیم

اخه بگو بیشرف حرومی چرا باید 150 تومن

بکشی رو شهریه دلار 44 تومن گرون شده

این مردم این مردم بیشرف..... بهم رحم نمیکنن

بعد انتظار دارن خدا رحم کنه

بعد میگن دولت مقصره 

دولت ما که ..... بکنار 

ولی اخخخ از دست این مردم بیشرررف

اخخخخخخخ

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا شلوغش میکنی؟ پول آب و برق و حقوق مربی نداره باشگاه؟

از عدم بینش شما هست که فک میکنی دمبل ربطی به دلار نداره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

منم میگم دلار چه ربطی داره به این نتیجه رسیدم این سرمایه دارها سفر خارج و بخوربخورشون با دلاره برای همبن باید از جیب ملت بیچاره دربیارن

دلایل مجرد بودن خیلی زیاد میتونه باشه ، اون احمقی که میگه دختر مجرد بی عرضه ست نتونسته پسر تور کنه و با نیش و کنایه میگه ترشیده ، باید بدونه یه دختر دلایل قانع کننده ای برای ازدواج نکردن تو این شرایط داره ،یکی اینکه اگه شوهرت خیانت کنه قانونا حق بهش داده شده که بگه صیغه کرده ، دوما تنها چیزی که زن در ازای بخشیدن حقوقش بدست میاره مثلا قرار بوده مهریه باشه ، مهریه ای که پنج درصد زنها تونستن بگیرن و خیلی دلایل دیگه ، اینکه مردا پرنسس شدن و نمیتونن نیاز عاطفی یه زن رو برطرف کنن و ... پس قبل از اینکه دهن کثیفتون رو باز کنید فکر کنید 

هنوز مغازه دارها نوشتن قیمتهای پامتو و لباس و.... در نوسانه .

نگید دیروز این قیمت بود چرا امروز این قیمت شده ؟ با دلاره

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

عزیزم وقتی همه چی گرون شد اون بدبخت با پول وقتی ک دلار ۷۰ بود چجوری زندگی کنه 

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

ببخشید کلی خندیدم باتاپیکت  راست میگی دلار چه ربطی به دمبل داره عزیزم متاسفانه میشناسم کسایی که چقدر خوشحالن از این گرونی چون از قبل مغازه رو پر کردن و به قیمت جدید میفروشن مخصوصا ابراز فروشی ها

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

چرا شلوغش میکنی؟ پول آب و برق و حقوق مربی نداره باشگاه؟از عدم بینش شما هست که فک میکنی دمبل ربطی به ...

ابله جان چه ربطی داره ها باشگاه ما دولتیه 

مربی چی من خودم مربیم

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد