2777
2789
عنوان

کاچی برای بارداری

167 بازدید | 17 پست

یه پیج پیدا کردم تو اینستا میگه کاچی بارداری برای تقویت رحم تخمدان قیمتش هم زیاد نبود ۲۵۵تومن ولی مادرم میگه نمیتونیم اعتماد کنیم واقعا دیگه نمیدونم چکار کنم باردار باشم شما بودین اعتماد میکردین ؟هر راهی خوراکی گرمیجات خوردم باردار نمیشم همه چی هم اوکیه خودم شوهرم فولیکول ها عالی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقته اقدام میکنی . نمیدونم ژل رویال اصل مصرف کردی یا نه برای من که معجره بود

ژل رویال هم خوردم ۴۵روز خوردم اصل بودن از دخترداییم زبور دارن گرفتم

من هرکاری بگی کردم کاچی خرنوب سیاهدونه وعسل کلومیفن لترزول داروبرای همسرم فایده نداره که نداره نمیدونم چیکارکنم به خداماه بعدقراره برم عکس رنگی هرماه فولیکولای عالی دارم ولی نمیشه بعدعکس رنگی اگه نشدبایدبرم سراغ آی یوآی نشدآی وی اف

من هرکاری بگی کردم کاچی خرنوب سیاهدونه وعسل کلومیفن لترزول داروبرای همسرم فایده نداره که نداره نمیدو ...

من ۱۰ماه پیش عکس رنگی هم گرفتم نرمال بود کاش میفهمیدیم چطورمون که مشکل حل میکردیم

ژل رویال هم خوردم ۴۵روز خوردم اصل بودن از دخترداییم زبور دارن گرفتم

ببین من کلا با ژل رویال و این پیج توی رویان آشنا شدم مرکز ناباروریه . بعد 1 سال و نیم اقدام باردار نمیشدم رفته بودم برای ivf دیگه انقدر اوناج همه گفتن خوبه و اینا منم گفتم من که این همه چیز میز خوردم اینم بگیرم خرجش 400 تومنه دیگه 3 ماه مصرف کردیم هم خودم هم همسرم و باید ناشتا خورده بشه . و بعد 3 ماه باردار شدم خواشتی از پیجش سفارش بده توی نت بزن دکتر هانی راد

من هرکاری بگی کردم کاچی خرنوب سیاهدونه وعسل کلومیفن لترزول داروبرای همسرم فایده نداره که نداره نمیدو ...

ببین من کلا با ژل رویال و این پیج توی رویان آشنا شدم مرکز ناباروریه . بعد 1 سال و نیم اقدام باردار نمیشدم رفته بودم برای ivf دیگه انقدر اوناج همه گفتن خوبه و اینا منم گفتم من که این همه چیز میز خوردم اینم بگیرم خرجش 400 تومنه دیگه 3 ماه مصرف کردیم هم خودم هم همسرم و باید ناشتا خورده بشه . و بعد 3 ماه باردار شدم خواشتی از پیجش سفارش بده توی نت بزن دکتر هانی راد