2777
2789

زنیکه اشغال پر و پیمون جوابتو دادم فک کنم جرات نکردی نگاه کنی گفتم اینجا بگم شاید خودتو نزنی به کوری ..کسی که اونقد نفهم و بی لول و بی خونوادس که میاد بی جهت ب مادر دیگران میگه احمق احمق اولا خودشه بعد پدر مادرش که ی اسکل نفهم بیشعور تحویل جامعه دادن که حتی حرف زدن و نظر دادنش مث مامان بزرگای قدیمه معلوم نیس چند سالشه 🤣

زنیکه اشغال پر و پیمون جوابتو دادم فک کنم جرات نکردی نگاه کنی گفتم اینجا بگم شاید خودتو نزنی به کوری ...

تقصیر نداری خودت زدی به روشنفکری از شما توقعی نیست با این فکرای پوچ که فقط تو مجازی طرفدار داره احترام به بزرگتر رو توهین طلقی میکنین البته تو جنوب هنوز این رشنفکر بازیا نیست و احترام به بزرگتر زیاده کمتر اینستا رو سرلوحه زندگیت قرار بده اونجا پوچه غیر بی احترامی چیزی یاد نمیدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.