2777
2789

عقدم. خواب دیدم مثل همیشه که شب شوهرم داشت منو میرسوند خونمون، تو کوچه وایسادیم بعد شوهرم پیاده شد گفت نههه 

پلیس بودن و گرفتنش 

سابقه خیانت داشت و کارش به شکایت و..  کشید میدونم دیگه انجام نمیده ولی خوابای من تعبیر میشه حتی خیانتشم خواب دبده بودم که واقعا اتفاق افتاد. میترسم بازم خطایی کنه. اخه دارن خونه میسازن و تو گیرن😢😔

اونو ک گرفتن من از ماشین پیاده شدم دیدم چشاش ابیه و پر اشک (چشاش قهوه ایه دیگه نمیدونم چرا تو خوابم ابی بود) بعد نگاهمو ازش گرفتم رفتم خونه به مامانم گفتم. گریه نکردم با خودم گفتم وقتی دوسش ندارم اینکاراشم مهم نیست. بعد تو فکر طلاق بودم

دمدمای صبح بلند شدم اونقد گریه کردم😢😢😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای باورم نمیشه که برای یه خواب انقدر فکر میکنین و انقدر بهش بها میدین . حقیقتا برگام .

قبلا هم خواب خیانتشو دیدم توجه نکردم ولی دقیقا چند هفته بعد اون اتفاق افتاد بقران راست میگم😢😔

عقدی  خیانت کرده  ازش شکایت کردن و..... بعد تو بخشیدی ؟  درکت نمیکنم    یعنی همسرت تو عقد که هنوز براش جدیدی و عشقولانه ترین دورانه بهت خیانت کرده بخشیدی؟ و خیالت راحته فردا بعد ازدواج که براش عادی شدی یا تو بارداری  و..... بهت خیانت نمیکنه؟

قبلا هم خواب خیانتشو دیدم توجه نکردم ولی دقیقا چند هفته بعد اون اتفاق افتاد بقران راست میگم😢😔

توام مثل منی احتملا جفت مون چشم سوم مون تا حدودی بازه 

نگران نباش هر بخواد بشه میشه من جات بودم بعد خیانت جدا میشدم نه اینکه ادامه بدم

✨ ! 𝐃𝐨𝐧'𝐭 𝐖𝐢𝐬𝐡 𝐅𝐨𝐫 𝐢𝐭 ، 𝐖𝐨𝐫𝐤 𝐅𝐨𝐫 𝐢𝐭

عقدی خیانت کرده ازش شکایت کردن و..... بعد تو بخشیدی ؟ درکت نمیکنم یعنی همسرت تو عقد که هنوز بر ...

چیکار میکردم وقتی طلاقم نمیداد و خانوادم تهدیدم میکردن بخاطر ابروشون

چرا فکر میکنی خودم خیلی دوس دارن باهاش بمونم😞

هیچ امیدی به زندگی ندارم. کاش زودتر بمیرم💔

خب دست خودت بود ک ازدواج نکردی بخاطر ی خواب خودتو ناراحت نکن بدرک که خیانت کنه به جهنم ب خودت ارزش بده دختر

از من بدتر نیستی پسری ک دوسش دارم هر سری میره خاستکاری یکی دیگ دیگ بیخیالم ببینم چی پیش میاد هبچ وقت رابطمو تموم نمیکنم باهاش حداقل

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

چیکار میکردم وقتی طلاقم نمیداد و خانوادم تهدیدم میکردن بخاطر ابروشونچرا فکر میکنی خودم خیلی دوس دارن ...

خیانتش چ مدلی بود حالا

چیکار میکردم وقتی طلاقم نمیداد و خانوادم تهدیدم میکردن بخاطر ابروشونچرا فکر میکنی خودم خیلی دوس دارن ...

ازدواج تون دوستی بوده؟

توام مثل منی احتملا جفت مون چشم سوم مون تا حدودی بازه نگران نباش هر بخواد بشه میشه من جات بودم بعد خ ...

منم نمیخاستم ادامه بدم ولی کسی پشتم نبود طلاق بگیرم 

مهم هم نیست. بعد اینکه مستقل شدم میزارم میرم💔