2777
2789

خانوادم با من قطع رابطن منمو خانواده شوهرم که اصلا درک ندارن فرتو فرت میرن تو قیافه برام یه هفتس میخواستن با من دکتر بیان نیومدن گفتم اصلا مگه خودم چلاقم میرم بعد که رفتم زنگ زده مادر شوهرم که وااای چرا نگفتی رفتی گفتم صبح زنگ زدم جواب ندادید .هنوز تو شوک بارداریم نمیدونم چیکار کنم برا زایمان کجا برم .بنظرتون مراقبت هامو پیش یه دکتر خوب برم بعد برا زایمانم برم خصوصی؟شبکه بهداشت خوبه برا یسری چیزا برم؟

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤

آره ت باید بری خصوصی بهت برسن کسی و نداری 

شوهرت کجاست چزا اون نمیاد باهات 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند هفته بارداری؟

من پیش ماما میرم برای زایمان میرم آخراش یکی که سزارین کنه

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
آره ت باید بری خصوصی بهت برسن کسی و نداری شوهرت کجاست چزا اون نمیاد باهات

میاد ولی بیچاره سر کاره صبح منو رسوند خودشم موند گفتم خب کاری ک ازت نمیاد حداقل برو سر کارت 

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤

مبارکه عزیزم.. اصلا ب خانواده شوهرت اهمیت نده.. (فقط شوهرت مهمه. خوبه؟ راضیی ازش؟)

شبکه بهداشت را حتما حتما برو.. (چه بیرون دکتر رفتی چ نرفتی، بهداشت را حتما برو)

اگه وضع مالیتون خوبه یا بیمه تکمیلی دارین بیرون یه دکتر خوب برو..

الان چند هفته ای؟

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود..پسرم😍💎✨

میاد ولی بیچاره سر کاره صبح منو رسوند خودشم موند گفتم خب کاری ک ازت نمیاد حداقل برو سر کارت

عب نداره 

مواظب خودت باش 

خوبه همسر خوبی داری ترسیدم نکنه بگی اونم هیچ جا باهات نمیاد و دست بزن و اینا داره 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

عب نداره مواظب خودت باش خوبه همسر خوبی داری ترسیدم نکنه بگی اونم هیچ جا باهات نمیاد و دست بزن و اینا ...

نه خیلی خوبه .حتی برا بیمارستان خصوصی ام گفت هرچی تو بگی بهتره همون کارو کنیم .من نمیدونم چرا خیلی احساس تنهایی دارم