خانوادم با من قطع رابطن منمو خانواده شوهرم که اصلا درک ندارن فرتو فرت میرن تو قیافه برام یه هفتس میخواستن با من دکتر بیان نیومدن گفتم اصلا مگه خودم چلاقم میرم بعد که رفتم زنگ زده مادر شوهرم که وااای چرا نگفتی رفتی گفتم صبح زنگ زدم جواب ندادید .هنوز تو شوک بارداریم نمیدونم چیکار کنم برا زایمان کجا برم .بنظرتون مراقبت هامو پیش یه دکتر خوب برم بعد برا زایمانم برم خصوصی؟شبکه بهداشت خوبه برا یسری چیزا برم؟
من فکر کنم جهان دیگری هم هست خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.
من پیش ماما میرم برای زایمان میرم آخراش یکی که سزارین کنه
عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
میاد ولی بیچاره سر کاره صبح منو رسوند خودشم موند گفتم خب کاری ک ازت نمیاد حداقل برو سر کارت
عب نداره
مواظب خودت باش
خوبه همسر خوبی داری ترسیدم نکنه بگی اونم هیچ جا باهات نمیاد و دست بزن و اینا داره
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.