2777
2789

الان تاپیک خیانت دیدم خاستم منم بگم. 

ی فامیل داریم 3 تا پسر داره. 

دوتا ماشین شوهرش ب نامشن. ی تریلی ی پرو پارس. بخدا قسم 10 تا النگو حداقل ی دستش، 3 تا تک پوش خیلی درشت ی دست دیگه اش. شوهرش جونش براش میداد. هروزو استوری. پروفایل شوهرش هنوز هکس زنه هست. 

بعد زنه با 3 تا پسر بزرگ، افتاده با ی فامیل دیگ شون. یجوری دلم سوخت که.. شوهره قشنگ گفت،ن نابود شده وقتی فهمیده. کاش اینکارا نباشه، آخه چی باعث میشه اینطوری کنید

یه جوری آنلاینیش رو‌ چک می کنم انگار آنلاین بشه قراره به من مسیج بده . کاربری تازه اومده دستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاک تو سرش بی لیاقت اون باید با یکی مثل خودش ازدواج میکرد 

خیلی کارتون زشته وقتی یکی از مشکلش یا ناراحتیش میگه شما میاید از خوشحالیتون میگین . نه اینکه حرف زدن درباره خوشحالیتون زشت باشه اما موقع ناراحتی بقیه واقعا زشته !

هرزه و کثیف بودن باعث میشه

خیلی خیلییییی.. اصن نامرد! 

من خودمم یکی رو خیلی دوست داشتم،رفیق رفت سر وقتش، درحالی ک رل داشت،..... 

یه جوری آنلاینیش رو‌ چک می کنم انگار آنلاین بشه قراره به من مسیج بده . کاربری تازه اومده دستم

منم دیدم ... دختره خودشیفته س. بعدم تقصیر خود مرداست دخترای باحجبو حیارو گذاشتن ول کردن رفتن دنبال دخترایی که خب جذبشون کردن . خیلی از با حجبو حیاها تو تنهایی مردن تقصیر خود پسراس من جدیدا اصلا واسه پسرا ناراحت نمیشم. حقشونه.

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
خوشی زدع زیر دلش

تو رفاه کامل بود.. 

ما الان وضعمو خوبه تو فامیل رفاه کاملیم. ولی بابام یکم سرده. مهربونه ولی سرده یکم کم حرفه. 

شوهرش هیچی کم نزاشت آخه این چه کاربه وقتی طرف... 

منم دیدم ... دختره خودشیفته س. بعدم تقصیر خود مرداست دخترای باحجبو حیارو گذاشتن ول کردن رفتن دنبال د ...

زنه خیلی جلف بازی می‌کرد. 

خیلی به شوهرش گفتن جلوش بگیر، گفت میدونم این کاره نیست