2777
2789
عنوان

شوهرم من زد کلی فحش داد در شکوند

297 بازدید | 30 پست

بعد خواهر شوهرم زنگ زده میگه حق نداری به مامان بابات بگی

بعد شوهرم دعوا حق نداری بگی حالا مامان بابام دارن از راه دور میان

چیکار کنم ‍؟

گفتم به مامانم ولی گفتم به روی شوهرم میاره می‌دونه 

ولی تکلیف زندگیم چی میشه پنج روز سر چیزا بیخود دعوا میکنی دیشب رفت بیرون تا دو شب نیومد فقط فحش میده و داد میزنه

زبان استخوانی ندارد اما انقدر قوی هست که بتواند قلبی را بشکند 

اولین بارش نیست من میزنه یه بار هم دستم کشید تاندون دستم کشیده شد دستم گچ گرفتم

به من میگه میندازمت بیرون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نگی بدتر میشی پرروتر میشه

بگم درست میشه فقط حرمتا شکسته میشه شاید دور روز درست بشه بعدش دوباره شروع می‌کنه چهار ماه عروسی کردم به زور من باردار کرد چیکارش کنم 

بگم درست میشه فقط حرمتا شکسته میشه شاید دور روز درست بشه بعدش دوباره شروع می‌کنه چهار ماه عروسی کردم ...

لا اقل تلنگر میخوره فکر نمیکنه تنها بیکسی اینجور نگی قلدر میشه هرکار بخواد میکنه

زندگی چیست خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفیدی مو ارثیه سفید شدن موهام حرصیه

خریت نکن.. اتفاقا ب مامان بابات بگو با توپ پُر بیان و هرچی از دهنشون درمیاد بهش بگن و بعدشم تورو بردارن ببرن وبگن ما دخترمون تو نازونوازش بزرگ کردیم. غلط کردی بعش دست زدی.. طلاقشو میگیریم و بدبختت میکنیم..

بزار بفهمه مامان بابات پشتت هستن وگرنه بدبخت دوعالم میشی ..

برو قهر بیاد التماست کنه و بعدشم با کلی شرط و شروط بگرد.. اگع درست شد ک هیچ.. اگه درست نشد طلاق بگیر.. مگه احمقی ک به مامان بابات نگی؟؟

95💞...96💍...97👰‍♀️🤵‍♂️...98🏠...99🤍...۴۰۰🚘...40۱🧑‍🎓...402🏖️🌊...403🤰...404🤱🏻

خواهر شوهرت بیجا کرده ببخشید رک گفتم 

به مامان و بابات بگو بزار بفهمه یکی رو داری پشتت در بیاد 

و دستشو اگر بخواد دراز کنه کوتاهش میکنن براش 

اشتباه منو تکرار نکن پشیمون میشی تو بگو بزار خونوادت پشتت در بیان بعدش شوهرت و خواهرش برن هر غلطی که میخوان بخورن 

متاهل 💍 متعهد 💕 همسر و پسرم همه ی دنیای من🥰

خریت نکن.. اتفاقا ب مامان بابات بگو با توپ پُر بیان و هرچی از دهنشون درمیاد بهش بگن و بعدشم تورو برد ...

یکی از فامیلامون اینکار کرد هروز دعوا آبرو دختر بردن بیچاره بخاطر بچه هاست مونده شوهرش اخلاقش صد برابر بدتر شده با اینکه رفت دنبالش 

بگم درست میشه فقط حرمتا شکسته میشه شاید دور روز درست بشه بعدش دوباره شروع می‌کنه چهار ماه عروسی کردم ...

چقد بیچاره ای دلم برای بچه تو شکمت سوخت..

تو یه آدم توسری خور بدبخت هستی

مامان باباتو درک نمیکنم!! مگه تورو از سر راه اوردن؟ اصلا دوستت ندارن؟ که دستتو بگیرن ببرن نجاتت بدن از این زندگی گوهی؟

انقد حرص خوردم فشارم افتاد

یعنی هنوزم همچین زنایی وجود دارن؟

نکنه تاپیکت دروغکیه؟

خواهر شوهرت بیجا کرده ببخشید رک گفتم به مامان و بابات بگو بزار بفهمه یکی رو داری پشتت در بیاد و دستش ...

میترسم همش چهار ماه عروسی کردم خانواده اش مزخرف و حال بهم زنند فقط ایراد میگیرن میترسم آبروم ببرن کل زندگیم پخش کنند بدتر دخالت کنند

یکی از فامیلامون اینکار کرد هروز دعوا آبرو دختر بردن بیچاره بخاطر بچه هاست مونده شوهرش اخلاقش صد برا ...

خب فامیلتون اشتباه کرده باید طلاق میگرفت.. آدمایی مثل شوهرتو هیچوقت درست نمیشن.. تنها چاره طلاقه.. خیلی بیچاره ای ک گذاشتی حامله بشی.. وقتی دیدی برخلاف میل تو بچه میخاد باید همون لحظه میرفتی خونه بابات.. 

چقد بیچاره ای دلم برای بچه تو شکمت سوخت..تو یه آدم توسری خور بدبخت هستیمامان باباتو درک نمیکنم!! مگه ...

بچه چیکار کنم دیشب میخواستم خودم بکشم 

میترسم همش چهار ماه عروسی کردم خانواده اش مزخرف و حال بهم زنند فقط ایراد میگیرن میترسم آبروم ببرن کل ...

تو زندگی نداری ک بخان پخش کن.. اسم اینو گذاشتی زندگی؟ من زندگی نمیبینم تو زندگی تو... مامانت تورا میداد به داعش زندگیت از این بهتر بود