2777
2789
عنوان

شوهرم من زد کلی فحش داد در شکوند

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 30 پست
خب فامیلتون اشتباه کرده باید طلاق میگرفت.. آدمایی مثل شوهرتو هیچوقت درست نمیشن.. تنها چاره طلاقه.. خ ...

شب عروسی به زور من حامله کرد من نه جایی بود برم قرص بگیرم نه کسی

زبان استخوانی ندارد اما انقدر قوی هست که بتواند قلبی را بشکند 
بچه چیکار کنم دیشب میخواستم خودم بکشم

فقط قید شوهرت واین زندگی سگی رو بزن و با مامان بابات برو بشینید خوب تصمیم گیری کنید یه کاری کنید تا دیر نشده

95💞...96💍...97👰‍♀️🤵‍♂️...98🏠...99🤍...۴۰۰🚘...40۱🧑‍🎓...402🏖️🌊...403🤰...404🤱🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو زندگی نداری ک بخان پخش کن.. اسم اینو گذاشتی زندگی؟ من زندگی نمیبینم تو زندگی تو... مامانت تورا می ...

از طلاق میترسم 

ب زور حامله کرد؟؟

میرفتی قرص میخریدی میخوردی.

ببخشیدا خودتم میخواستی!!!

اجازه نداشتی بری بیرون؟ زنگ میزدی ب اسنپ، برات میاورد. 

شهرتون اسنپ نداره؟ زنگ میزنی پیک موتوری.

پیک موتوری هم نداره؟ زنگ میزدی ب آژانس!

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

میترسم همش چهار ماه عروسی کردم خانواده اش مزخرف و حال بهم زنند فقط ایراد میگیرن میترسم آبروم ببرن کل ...

عزیزم باید بفهمن که دور از جون بی کس و کار نیستی که هر بلایی دلشون خواست سرت بیارن امروز نگی چهار روز دیگه بدتر از اینا باهات رفتار میشه منم نگفتم باهام چیکار میکنه سوختم و ساختم تهش با دو تا بچه جدا شدم بعد که از کاراش گفتم بابام و مامانم گفتن اگه از اول میگفتی همون اول طلاقتو میگرفتیم 

متاهل 💍 متعهد 💕 همسر و پسرم همه ی دنیای من🥰

ب زور حامله کرد؟؟میرفتی قرص میخریدی میخوردی.ببخشیدا خودتم میخواستی!!!اجازه نداشتی بری بیرون؟ زنگ میز ...

تو روستا زندگی میکنم من حتی از خونه بیرون نمیره چه برسه که زنگ بزنم آژانس بیاد یا استپ اینجا این چیزا نداره

ترک بارداری سیسمونی حوله تن پوش 😐😐😐

عزیزم اون تاپیک برای خواهرم بوده اگه نگاه کنی گفتم بچه نگفتم بچه خودم