2777
2789
عنوان

هماتوم در بارداری

254 بازدید | 21 پست

سلام خانومامیشه لطفا اگه کسی تجربه ای داره منتقل کنه؟

من هفته های اول بارداری فهمیدم هماتوم ساب کوریونیک دارم دوباره سونو دادم گفتن ۵سی سی هست بیش از ۵۰درصد ساک بارداری،الآن رفتم انتی دادم گفتن شده ۱۰ سی سی الآن ۱۳ هفته مه کسی بوده با این جور شرایطی به سلامت زایمان کنه؟حتی لکه بینی هم نداشتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هماتوم داشتم اوایل چیز مهمی نبود بعد از مدتی خودش جذب شد اما اندازه و ایناشو یادم نیست

میگن چیز شایع ای هست زیر ۳۰درصد اصلا نگران کننده نیست 

میخوام بدونم کسی بوده با شرایط مشابه بارداری شو تا آخر ادامه داده باشه و به بچه آسیبی زده یا نه

به سلامتی بارداری را طی کنی و زایمان کنی . من هم سر بارداری دومم هماتوم داشتم که با شیاف و استراحت جذب شد خونریزی هم نداشتم و اتفاق خاصی هم برای بچه نیفتاد . بهترین کار همینه که به حرف دکترت گوش کنی و استراحت کنی تا کم کم جذب بشه 

برای منم ۵۰ درصدهسونو رفتید جدیدا

برای انتی رفتم دو برابر شده بود یک هفته بعدم رفتم برا سونو چسبندگی جفت که از سونو گرافیه پرسیدم اوضاع هماتومم چطوره گفت تقریبا جذب شده نمیدونم درسته یا نه چون این بار یه جا دیگه رفتم واسه سونو و اینکه سونو مربوط به بررسی یه چیز دیگه بود که ازش پرسیدم

ان شالله منتظرم برا آنومالی که رفتم اونجا دیگه امیدوارم خیالم راحت شه 🥹