2777
2789
عنوان

شیر نخوردن نوزاد چهار ماهه

72 بازدید | 13 پست

خانما کمکم کنین دخترم ۴ماهشه بچم ۷صبح شیر خورده دیگه نخورده هرکار میکنم نمیخواد بخوره تا سینمو میارم سمت دهنش گریه میکنه و فقط میخواد انگشتاش رو بخوره 

شیر خوردنش خیلی کم شده دو روز دیگه واکسن داره مطمعنم بهم میگن وزنش کمه اخه خیلی لاغر شده

تو خواب خیلی خوب شیر میخوره 

شما تجربه ای دارین؟کمکم کنین 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نی نی من خیلییی کوچکتر بود دو روز شیر نخورد

از این دکتر به اون دکتر... 🙄

در کمال ناباوری دندون داشت🥰

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

شاید شیر نمی‌خواد بچه بزرگ میشه همین دست اش داره بازی می‌کنه رفلاکس داره بهش مولتی ویتامین میدی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اگه تو بیداری شیر نمیخوره باید خودتو واسه یکی دوماه سخت اماده کنی

من پسرم تو 7ماهه 

از سه تا پنج ماهگی تو بیداری لب به شیر نزد 

نمیدونی چقددددددد عذاب کشیدم باید همش مبخوابوندمش تا شیر بخوره از ترس کسی نباید جیکش درمیومد که مبادا بیدار بشه 

وقتی غذای کمکی رو براش شروع کردم کم کم شیر خورد تو بیداری

یا علی💙

نمیدونم چرا ولی حس میکنم گشنش شه خب میخوره

و وزن رو بهداشت ایرادم بگیره اهمیت نداره

مهم نظر پزشک متخصص اطفاله

هر چی اون بگه

بگه روند رشد خوبه

کافیه

چیزی ک مدنظره رشد قد و دور سرشه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

نه ویتامین اد هست

خوبه بهش میدی پس نگران نباش خدا نگهش داره برات بچه پی بازیگوشی 😂من بچه ام همین بود

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بچها گاهیداعتصاب میکنن نگران نباش ماهم یه ۳ ماهه رو داریم یک هفته همینطور نخورد فقط توی خواب می‌خورد آخرش فهمیدم از روغن حیوانی هست ک خودم میخورم 

یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤